Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet még újra szerelmes?
Figyelt kérdés
Szakítottunk a barátommal,az az indok,hogy ő már nem tud szerelmes lenni.Sokat csalódott,és haverjai is mondták nekem,hogy ilyen lett,főleg az exe áll a dolog mögött.Kérdés,hogy ha így gondolja,lesz még igazán szerelmes?Mert engem szeretett,néha tényleg,de időnként azt mondta,csak szeretettel,nem szerelemből,én törődtem vele,meg jól éreztük magunkat együtt.Részletekbe nem akarok belemenni jobban,nehogy magára ismerjen.Csak tényleg mindenki azt gondolja,hogy nem tud már szeretni senkit,és ez fáj,hogy engem mégis ellökött magától.Van egy elég erős kisebbrendűségi érzése is,meg elég magányos farkas.2015. aug. 25. 15:42
11/13 anonim válasza:
Hát te érzed a kettőtök dolgát, én nem látok bele, de ha másba szerelmes még, új kapcsolatra meg nem nyitott, akkor nem sok esélyed van sajnos. Most arra fogsz várni ki tudja meddig, hogy visszamenjen hozzád? Az is lehet, hogy történt valami a háttérben vagy valami lelki sokk érte régebben és azért ilyen.
12/13 A kérdező kommentje:
hát elég nehéz élete volt,szóval igen,lelkileg elég sérült
2015. aug. 28. 15:40
13/13 anonim válasza:
Mradjunk annyiban, hogy nem sérült, csak van lelki problémája. A baj az, hogy ezt csak ő tudja megoldani, te maximum csak segíteni tudsz ebben neki. Mindketten olyan dologtól féltek, ami még be sem következett és nem is biztos, hogy befog. Ez pedig a csalódás... Aki így gondolja, annak sosem lesz normális kapcsolata és mindig rövid időn belül szakítani fog és kifut az időből, sosem lesz boldog, ezen felül kell kerekedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!