Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tegnap lett vége. Félek hogy nem tudom újra kezdeni. Még kezdő vagyok ebben a dologban. Mit gondoljak?
Minden szakítás után ez van. Nálam még a "jégkirálynő" effektus is bejött. Vagyis h én aztán meghódíthatatlan leszek, elérhetetlen dáma, jégkirálynő. Nekem nem kell pasi, nem kell senki, h átverjen. A magam ura vagyok, azt csinálok, amit jónak látok, élvezem az életemet. Engem ne akarjon becserkészni senki, ne akarja nekem senki se a csillagos eget...
Játszottam is egy ideig ezt a jégcsaposdit... Aztán találkoztam VELE, és felolvasztotta a szívem. :)
Neked sem kell feladnod. :)
Csináld, amit mindig szokás. Csoki, fagyi, pizza, sport, barátnő, filmek, buli, mozi, séta, féktelen vadság. Tombold ki magad. :)
Nem is kell most új kapcsolatba kezdened, senki sem várja el tőled, h újra bízz. :)
Tudod, miben bízz? Magadban. Biztos szép vagy és nagyon szeretnivaló, ha 3 évig kitartott melletted az ELSŐ barátod. :)
Nem mindenkinek megy ez ilyen szerencsésen. Szóval kis önbizalom!!!!! :)
23L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!