Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnál, ha a párod a volt szerelméhez visszajárna?
Figyelt kérdés
Nem voltak együtt csak szerelmes volt belé,de a lány elutasította.Most kiderült,hogy eljár hozzá beszélgetni olyan dolgokat ami a mi kapcsolatunkba nem jó.Nem értem miért mással beszéli meg az ilyeneket.És azt mondja,ha választani kell őt válassza,de közbe nekem sír,hogy ne haggyam el.Nem tudom mi lenne a helyes döntésem.2010. márc. 11. 10:36
11/12 anonim válasza:
ez tök veszélyes. majd egyszer ha jobban összevesztek, szintén átmegy majd az exéhez, ott dühösen elrinyálja a problémáját, az ex meg kihasználja a helyzetet és jól összegabalyodnak. mint a barátokköztben a niki meg a szabi :D
12/12 anonim válasza:
Én már megtanultam hogy szerelmi ügyekben jobb az eszünkre hallgatni! Sosem hittem el, hogy a szerelem vak addig a pillanatig amikor ugyan ez történt velem is higgyek neki blablabla... nem csal meg... hát én hittem neki és ráb@sztam! Még amikor az exhez kezdett járni már akkor meg kellett volna mondanom hogy vagy ő vagy én most itt tényleg nem tudsz mit csinálni! És igen csókolóztak lefeküdtek és én meg vártam hogy jöjjön hozzám.... Nagyon rosz érzés volt nélküle mert ahogy telt az idő csak a jó dolgok maradtak meg de most van egy másik srác ő tényleg szeret :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!