Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Meg lehet bocsátani? 7 év...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meg lehet bocsátani? 7 év huzavona után idén júliusban férjhezmentem életem szerelméhez. A huzavona abból adódott, hogy tíz évvel fiatalabb, mint én.

Figyelt kérdés
Nagyon boldog voltam, mindaddig, amíg egyszer belenéztem a telefonjába (megjegyzem, a kölcsönös bizalom volt kapcsolatunk alapja, soha nem kételkedtem, nem féltékenykedtem).)Öt különböző nőnek küldött sejtelmes üzeneteket találtam benne. Rettenetes napok, hetek következtek. Úgy érzem, egy pillanat alatt minden megváltozott.Nem tudok már bízni benne.Nem tudom túltenni magam a történteken. Hiába próbálja elhitetni, hogy nem tudja, miért tette, hiszen engem szeret, megkap tőlem mindent, már semmi nem a régi.Ezek után lehet folytatni egy kapcsolatot?Pontosabban, van jövője egy ilyen kapcsolatnak?
2008. dec. 12. 23:51
 1/9 anonim ***** válasza:
Oh tehát be is valotta hogy lefeküdt velük?ráadásul 5 tel?Hát én egy ilyen férfiban nem tudnék megbízni, gyereket szülni neki..Az én párom tudja, hogy csak egy dobása van.....
2008. dec. 12. 23:57
 2/9 anonim ***** válasza:
51%

háát, kellet neked belenézni a telefonba .. .őszíntén néha én is belenézek a pároméba, de ez csak a belé vetett bizalmamat erősíti.

lehet, hogy csak hülyíti azokat a nőket, na de egyszerre öt nővel??? elképzelhető, meg az is, hogy csak teszi a szépet. a legdurvább az lenne, hogy őket kurogatja és közben téged ámít ...

2008. dec. 12. 23:58
 3/9 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy semmi különös nem volt köztük. Csak játszadozik velük, de nem gondolja komolyan.

Tőletek függ, hogy megbocsátasz-e neki. Én a helyedben adnék még egy esélyt neki, és persze jól elbeszélgetnék a fejével.

Kitartás :)

2008. dec. 13. 00:00
 4/9 anonim ***** válasza:
46%
ja, ne itt kérj tanácsot, szerintem beszéld meg vele
2008. dec. 13. 00:09
 5/9 anonim ***** válasza:
Én nem tudnék benne bízni!Nem vagyok féltékeny típus, de ha ilyen történne velem,és megbocsájtanék,akkor utána fix,hogy állandóan ellenőrizgetném a páromat!
2008. dec. 13. 00:11
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ha egy kapcsolatba beköltözik a bizalmatlanság a féltékenység,onnantól fogva oda a boldogság.Többé 100%-ig nem fogsz bízni benne.Volt valamelyikkel testi kapcsolata is,mert azt nem írtad?Ha Ti kölcsönösen egymásban találtátok meg az igazit,ha ezt Ő is így érezné,akkor nem lenne szüksége arra,hogy más nőket hülyítsen semmilyen formában.Nagyon sajnálom,hogy ekkorát kellett csalódnod.Szerintem mielőbb tisztázd a helyzetet,és vess véget a dolognak ha megcsalt,amíg nincs gyereketek.Most még könnyen szabadulsz.Nem értem a férfiakat,hogy ennyi együtt töltött év után sem bírja némelyik eldönteni,hogy valóban azzal a nővel szeretné-e leélni az életét,akivel évek óta együtt van.Hihetetlenül aljas dolog amit veled tesz,akár történt valami,akár csak tervezi.Az én férjemnek a harmadik gyerekünk születése után volt egy rövid kapcsolata.Állítása szerint nem feküdt le vele,de az én bizalmam egy életre elvesztette.Ő is esküdözött természetesen,hogy így szeret,úgy imád,nem tud élni nélkülem,egy hétig csak bőgött minden nap,csak maradjak vele.De szerintem ha valóban szeret,akkor nem máshol keresgél mert esetleg otthon problémás az élet,hanem igyekszik azokat megoldani.Hidd el,szörnyű így élni.Ha nem lenne a 3 gyerek tuti,hogy nem lennék már vele.Akkor hagytam volna el,amikor kiderült.Soha többé nem bízok meg benne 100%-ig,pedig az életemet bíztam volna előtte rá.Hatalmas csalódás volt ez nekem,sosem leszek túl rajta.Ha tudnék hova menni a gyerekeimmel,és meg tudnék velük élni,még így is elhagynám.
2008. dec. 13. 00:49
 7/9 anonim ***** válasza:
Én a helyedben olyat adnék neki h a fal adná a másikat.
2008. dec. 13. 09:24
 8/9 anonim ***** válasza:
Ha nem csalt meg velük akkor talán megbocsátható.Deha még le is feküdt velük a hátad mögött mind az 5-el azt már téényleg nem lehet megbocsátani.
2008. dec. 13. 12:16
 9/9 anonim válasza:

Amíg nincs gyerek,addig menekülj ebből a kapcsolatból!

A volt férjem megcsalt,sajnos láttam is.Fél évig sírva,térdelve könyörgött és mivel szerettem,megbocsájtottam neki.Aztán évek teltek el és szültem neki 2 gyereket.De ez a történet mindig visszaköszönt,akármilyen vita volt köztünk.Ezt nem lehet elfelejteni,SOHA!A bizalom nem tér vissza!

Gondold el,mi lesz,ha nem lesz már ekkora a szerelem?

Nálunk is az lett a vége,hogy egy idő után újrakezdte,egyre durvábban,míg végül rendesen kapcsolatai lettek mellettem,amiket végig tagadott persze!Sokról elhittem,hogy nem volt semmi,de a válásunk után kiderült,a megérzéseim mind egytől egyik jók voltak anno! A vér nem válik vízzé!Ezt ne feledd.Sajnálom:-(

2008. dec. 20. 16:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!