Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meg lehet bocsátani? 7 év huzavona után idén júliusban férjhezmentem életem szerelméhez. A huzavona abból adódott, hogy tíz évvel fiatalabb, mint én.
háát, kellet neked belenézni a telefonba .. .őszíntén néha én is belenézek a pároméba, de ez csak a belé vetett bizalmamat erősíti.
lehet, hogy csak hülyíti azokat a nőket, na de egyszerre öt nővel??? elképzelhető, meg az is, hogy csak teszi a szépet. a legdurvább az lenne, hogy őket kurogatja és közben téged ámít ...
Lehet, hogy semmi különös nem volt köztük. Csak játszadozik velük, de nem gondolja komolyan.
Tőletek függ, hogy megbocsátasz-e neki. Én a helyedben adnék még egy esélyt neki, és persze jól elbeszélgetnék a fejével.
Kitartás :)
Amíg nincs gyerek,addig menekülj ebből a kapcsolatból!
A volt férjem megcsalt,sajnos láttam is.Fél évig sírva,térdelve könyörgött és mivel szerettem,megbocsájtottam neki.Aztán évek teltek el és szültem neki 2 gyereket.De ez a történet mindig visszaköszönt,akármilyen vita volt köztünk.Ezt nem lehet elfelejteni,SOHA!A bizalom nem tér vissza!
Gondold el,mi lesz,ha nem lesz már ekkora a szerelem?
Nálunk is az lett a vége,hogy egy idő után újrakezdte,egyre durvábban,míg végül rendesen kapcsolatai lettek mellettem,amiket végig tagadott persze!Sokról elhittem,hogy nem volt semmi,de a válásunk után kiderült,a megérzéseim mind egytől egyik jók voltak anno! A vér nem válik vízzé!Ezt ne feledd.Sajnálom:-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!