Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig lehet ezt így bírni szerintetek?
Tényleg hűséges és odaadó lány vagyok a barátom felé, de már egyre kevesebbet találkozunk a munkája miatt.
Sosem tudnám megcsalni. Egyszerűen már nem érzek iránta úgy, mint régen. Nagyon szeretem még mindig, de a körülmények miatt már teljesen kiégtem, pengeélen táncol a türelmem. :( Szeretnék vele mindig együtt lenni, de állandóan keresztbe tesz nekünk az élet. Ez megy már 5 éve. Úgy érzem, nem bírom már tovább... de hogy tudnék vele szakítani, miközben szeretem? Csak már teljesen elhidegül a kapcsolatunk így. Egyedül se lenne jobb, tudom. Ezek a körülmények viszont nem fognak megváltozni csak évek után. Nem tudom meddig lehet ezt így csinálni...
Valaki hasonló helyzetben? Hogy tudja megoldani?
De már belefáradtam. :( Nagyon keveset látom, ami még jobban zavar. Ha talizunk akkor is veszekszünk.. nehéz mindkettőnknek.
Sajnos nem adottak a körülmények ahhoz, hogy összeköltözzünk.
Először le kéne ülnötök ezt szépen higgadtan megbeszélni. Azt hogy neked ez így nem jó, nem érzed jól magadat, hiányzik neked stb...
lehet ez egy se veled se nélküled kapcsolat. Akkor viszont csak azért ne maradj vele hogy legyen valakid.
Nem biztos hogy rátok közös jövő vár, viszont 5 év nem kevés, lehet hogy ez most csak egy mély pont.
Régóta gondolkozol ezen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!