Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek meddig kellene még bírni?
Mi ez, a végtelen szerelem forgatőkönyve vagy mi?
És akkor mentem, és akkor megtudtam, és akkor rámnézett, és akkor én visszanéztem, de nem úgy, hanem máshogy és akkor ő elment, aztán én utána, aztán ő visszajött akkor én elbújtam.. mi ez a hülyeség?
Talan kapard ossze magad tenyleg es szedd ossze az onbizalmdat is. Gondolj bele, h Te futsz egy 39 eves no utan. Te, aki 27 eves vagy, es boven valogathatsz olyan lanyok kozott, akik fiatalok, nincsenek kielve, szeretnenek es tisztelnenek Teged es nem utolso sorban, akikkel meg fel lehet epiteni normalisan egy csaladot es egy eletet....mar, ha szeretnel csaladot. Egy 39 eves novel mit tudsz kezdeni? Par ev es klimaxol, arrol nem beszelve, h tele van lelki gondokkal. Es nem utolso sorban, neki is elegge helyre kene tennie magat, m 39 evesen sracokkal koncerten felreugykodni...hat, nem tudom. Azert ez nem vall vmi komoly es megfontolt noi felfogasra.
Ja, es nehogy azt hidd, h a huszoneves kategoria vagyok csak azert, m azt partolom, h inkabb korodbelivel kezdj komolyabban. Elmultam en is 30 eves es nagyon jol tudom, h aki egyedulallo 35 folott nokent, annak gondjai vannak es a sajat eletet sem kepes osszetartani - tisztelet persze a kivetelnek, ami nagyon ritka.
Tapasztalatnak jo volt, meg par evig ahhoz, h kicsit Te is komolyodj, de en a helyedben surgosen lepnek es elfelejtenem ezt a not.
Ennek a nőnek még az emlékét is ki kell törölni az életedből,ha jót akarsz.
Korábban jól írták,manipuláció,érzelmi zsarolás...ne viccelj!
Még te leszel a szemét a végén,mikor ő csalt meg?
Totál hülyének néz a liba.
Gondolkozz kicsit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!