Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig lehet ezt bírni? (hosszú)
A párom és köztem egyre nagyobb a feszültség. Az anyósom miatt ( tudom, hogy ez úgy mond szokásos dolog), nagyon negatívan áll hozzám. Mikor a páromm oda költözött hozzám az albérletbe azt mondta nekem, nehogy elköltsem a fia pénzéd, nincsen rá szükségem, dolgozok.
Amikor megkérte a kezemet és elmondtuk akkor elég fura arcot vágott hozzá. Amikor az esküvő volt szóban az sem tetszett neki.
Lakásra gyűjtünk így felajánlotta hogy ide költözzünk (hülye voltam) , belementünk, biztos örül, hogy a fiát újra szem elött láthatja( a lánya életképetelnre nevelte,de nem szólok bele mit hogy csinál). Meghúzom magamat és minden úgy csinálok, hogy ne legyen gond. De így is mikor arról beszélünk a párommal mit hogy kéne ,hogy meglegyen a lakás stb, arról beszél hogy minek sietni és hogy nem kell költségekbe ölni magunkat ( jah ő vett fel diákhitelt a fiának egy tévére....amit majd a páromnak kell visszafizetni) Meg mikor az anyukámék akarnak segíteni azt hozza fel jó de lehet nekik ez rosszúl esik....hát bocsánat, hogy segíteni akarnak.
Szeretem a páromat, de egy évig nem fogom kibírni egy negatív légkörben ahol arra várnak mikor hagyom el a fiát... vagy nekem is sírva kéne oda mennem a páromhoz, hogy megint mit mondott az anyukája nekem.
Nem bírom ez a feszültséget, rossz ötlet volt ide költözni , bár a pénz jobban gyűlik.
Didn't Read LOL
Amúgy komolyan ha ez ennyire komoly a végén lehet összegyűlik a pénz de ti már nem lesztek együtt, pároddal ezt beszéljétek át őszintén nem visszafogva és próbáljatok együtt dönteni meddig éri ez meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!