Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
én vagyok hisztis vagy igazam van?
Figyelt kérdés
távkapcsolatban vagyok. Myvipen mindig meg szokta nézni a képeim a barátom, legalábbis kicsiben. És éjjel felment myvipre, és nem nézte meg. Tudom kis dolognak tűnik, de azért nem az mert 2 éven keresztül mindig megnézte, éjjel inkább a neten volt mint engem nézzen, mert én ha nem tudok aludni akkor a szerelmem képét nézem. Nem pedig mást. És emiatt veszekedtünk. Meg bunkóbb is lett. Félek hogy történt valami neten és azért ilyen. Nem igaz nem volt 1 perce. Meg ha szeretne akkor nem csak kicsiben nézegetne hanem nagyban. Hülyéket gondolok?2010. márc. 10. 16:04
31/32 anonim válasza:
Na, ez a kérdés aztán nem akármi...."vihar egy kávéscsészében"? Lehet, hogy már te is az internet gyermekeinek népes táborába születtél bele, de ez azért még ott is erős. Hülyéket gondolsz? Igen, azokat. A távkapcsolat nem kis kihívás, de hogy ilyen dolgokon múljon...hááát, őszintén megvallom, még nem találkoztam hasonlóval.
32/32 anonim válasza:
aztajók.rvaeget:D
kora reggel ilyet olvasni:D
akkor most belépek myvipre (fúúbazz,jelszavam se tudom,vagy 3 honapja be se léptem),és ha nincs látogatok (ha igy irja ki,nem rémlik) között párom (sztem fenn sincs myvipen),akkor jógyorsan kibobom:D
bár lehet azért nem nézegeti,mert kép sincs kinn senkiről?:D
áhh,kész:d
hülye vagy,nagyonhülye kislány:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!