Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
én vagyok hisztis vagy igazam van?
Figyelt kérdés
távkapcsolatban vagyok. Myvipen mindig meg szokta nézni a képeim a barátom, legalábbis kicsiben. És éjjel felment myvipre, és nem nézte meg. Tudom kis dolognak tűnik, de azért nem az mert 2 éven keresztül mindig megnézte, éjjel inkább a neten volt mint engem nézzen, mert én ha nem tudok aludni akkor a szerelmem képét nézem. Nem pedig mást. És emiatt veszekedtünk. Meg bunkóbb is lett. Félek hogy történt valami neten és azért ilyen. Nem igaz nem volt 1 perce. Meg ha szeretne akkor nem csak kicsiben nézegetne hanem nagyban. Hülyéket gondolok?2010. márc. 10. 16:04
11/32 anonim válasza:
Ugye ez most csak kamu?????
"Meg ha szeretne akkor nem csak kicsiben nézegetne hanem nagyban"
EZMIEZ? te most azért veszekedtél vele, mert a myvipen nem nézett meg, vagy csak kicsiben? jézusom, én az ő helyében szóba nem állnék veled többet már bocsi! ez dúrva volt
13/32 anonim válasza:
Hát nagyon durván túlreagálod... Ha lenne eszed akkor nem mondanál ilyen hülyéket. Az hogy szeret kicsit sem ettől függ. Éretlen vagy, de lehet hogy egyszerűen csak... xD
14/32 anonim válasza:
jajj Istenem! komolyan mondod h ilyeneken akadsz ki?? hát már ne is haragudj de szerintem te vagy a hisztis! amugy meg a távkapcsolatok amugy sem a legjobbak és előbb utóbb a kép már nem nyujt semmit! a képet nem tudja megölelni, nem tud hozzábújni és miegymás!!!
15/32 anonim válasza:
bocsi de a távkapcsolat szerintem is alapból halálra van ítélve!
16/32 A kérdező kommentje:
de heti 2szer találkozunk.
2010. márc. 10. 16:12
17/32 anonim válasza:
Te tiszta h'lye vagy,már elnézést. Ilyenen hisztikézni. Igen ez hiszti a javából.
18/32 anonim válasza:
Kisanyám, te hűegy igazi hisztis pics@ vagy, örülj, hogy nem hajtott még el a pasid. Ha így folytatod tuti kivág! Nem értem, vagy én vagyok túl türelmes, túl felnőtt, és öreg (25 évesen), vagy nem nőből vagyok, de nekem sosem voltak ilyen dolgaim...
20/32 anonim válasza:
ne aggódj egy idő után már te se az ő képét fogod nézni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!