Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » én vagyok hisztis vagy igazam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

én vagyok hisztis vagy igazam van?

Figyelt kérdés
távkapcsolatban vagyok. Myvipen mindig meg szokta nézni a képeim a barátom, legalábbis kicsiben. És éjjel felment myvipre, és nem nézte meg. Tudom kis dolognak tűnik, de azért nem az mert 2 éven keresztül mindig megnézte, éjjel inkább a neten volt mint engem nézzen, mert én ha nem tudok aludni akkor a szerelmem képét nézem. Nem pedig mást. És emiatt veszekedtünk. Meg bunkóbb is lett. Félek hogy történt valami neten és azért ilyen. Nem igaz nem volt 1 perce. Meg ha szeretne akkor nem csak kicsiben nézegetne hanem nagyban. Hülyéket gondolok?
2010. márc. 10. 16:04
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
100%

Ugye ez most csak kamu?????

"Meg ha szeretne akkor nem csak kicsiben nézegetne hanem nagyban"

EZMIEZ? te most azért veszekedtél vele, mert a myvipen nem nézett meg, vagy csak kicsiben? jézusom, én az ő helyében szóba nem állnék veled többet már bocsi! ez dúrva volt

2010. márc. 10. 16:09
 12/32 anonim ***** válasza:
76%
amúgy hány éves vagy? xDD
2010. márc. 10. 16:09
 13/32 anonim ***** válasza:
100%
Hát nagyon durván túlreagálod... Ha lenne eszed akkor nem mondanál ilyen hülyéket. Az hogy szeret kicsit sem ettől függ. Éretlen vagy, de lehet hogy egyszerűen csak... xD
2010. márc. 10. 16:10
 14/32 anonim ***** válasza:
100%
jajj Istenem! komolyan mondod h ilyeneken akadsz ki?? hát már ne is haragudj de szerintem te vagy a hisztis! amugy meg a távkapcsolatok amugy sem a legjobbak és előbb utóbb a kép már nem nyujt semmit! a képet nem tudja megölelni, nem tud hozzábújni és miegymás!!!
2010. márc. 10. 16:10
 15/32 anonim ***** válasza:
63%
bocsi de a távkapcsolat szerintem is alapból halálra van ítélve!
2010. márc. 10. 16:11
 16/32 A kérdező kommentje:
de heti 2szer találkozunk.
2010. márc. 10. 16:12
 17/32 anonim ***** válasza:
90%
Te tiszta h'lye vagy,már elnézést. Ilyenen hisztikézni. Igen ez hiszti a javából.
2010. márc. 10. 16:14
 18/32 anonim ***** válasza:
91%
Kisanyám, te hűegy igazi hisztis pics@ vagy, örülj, hogy nem hajtott még el a pasid. Ha így folytatod tuti kivág! Nem értem, vagy én vagyok túl türelmes, túl felnőtt, és öreg (25 évesen), vagy nem nőből vagyok, de nekem sosem voltak ilyen dolgaim...
2010. márc. 10. 16:15
 19/32 anonim ***** válasza:
75%
BETEG VAGY, B@ZDMEEEG :O
2010. márc. 10. 16:15
 20/32 anonim ***** válasza:
100%
ne aggódj egy idő után már te se az ő képét fogod nézni
2010. márc. 10. 16:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!