Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Más is kiakadna ezen? Csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is kiakadna ezen? Csak szerintem fura?

Figyelt kérdés

Párommal ma nagyon összevesztünk délelőtt.

A féltékenységem ès az (ällitolag ok nèlküli) vädaskodásomon huzta fel magät.

Mérgében felült a motorjára és azt mindta elmegy az anyjához (elváltak a szülei) eltelik pár ora.... Mindom felhivom mär...na nem veszi fel... Megint hivom..semmi.

Mär nagyon ideges voltam,mi den opciora gondoltam.

Vègül kb. 30perc utän hivott vussza,hogy nem hallotta a csörgést mert uton van csak most ällt meg tankolni ès nèzte meg a telojät.

Kérdezem,hogy hol van,erre kiderült hogy lement egyedül a vidéki mamájához,aki az ország mádik felèn lakik, ès akivel szinte alig beszèl.

Gondolta leugrik mert az apja is lent volt pluszvrèg järt arra.

hát totäl lefagytam.

Nem is az a bajom,hogy engem itthon hagyott,mert okè balhèztunk,le akart higgadni.... De ez normälis dolog,hogy csak ugy elmegy az ország mädik felére egyedül motorral????

SZOVAL NEKEM EZ HIHETETLEN.

tudja hogy alapbol féltékeny vagyok ès amikor egyedűl meg nélkülem motorozik mindig arra gondolok,hogy csajjal van...de most ez mègjobban bennem van...

Szerintem fura ez?

2015. aug. 23. 21:14
1 2
 11/17 opened paradise ***** válasza:
100%

Motorral megy el és te hívogatod?

Biztos fel tudná venni...

Meg amúgy ha összevesztetek,akkor nem mindegy,hogy hol van,ha nem ott?

2015. aug. 23. 22:20
 12/17 Blade Bone ***** válasza:
Na jó azért, akármekkora balhé is van, azért az tényleg erős, hogy egésznapra csak úgy ott hagyja a párját. Én pl ha veszekszek valakivel, vagy ő velem, sose hagyom ott, és a másiknak is mindig azt mondom, hogy fel dúlt állapotban és eleve úgy, hogy nem beszéljük meg, ne hagyjon ott. Inkább menjen sétáljon egyet vagy üljön le picit arráb, de ne induljon el ilyen állapotban, mert ez balasetveszélyes. Én megértem kedves kérdező, hogy aggódtál, és ez természetes, viszont a féltékenységet alaptalanul el kell hesegetni, mert meg mérgezi a kapcsolatot. Nyugodj meg, és pihenjétek ki magatokat, és holnap beszéljétek meg, de nyugodt körülmények közt.
2015. aug. 23. 23:01
 13/17 anonim ***** válasza:
Agyára mész a beteges féltékenységeddel, elmegy, felhívod, szépen visszahív (reménykedett hátha már észhez tértél és visszakapja a normális barátnőjét akit szert), de nem, te még ráraksz egy lapáttal. Ha ezek után nekem még otthon is elkezdesz balhézni, akkor nálam ez is lenne az utolsó próbálkozásod, a következőnél lépnék.
2015. aug. 23. 23:10
 14/17 anonim ***** válasza:

Azért ment el,mert egy hisztis rinyabanya vagy!

És igen,ha az embert egy ilyen házsártos némber várja,inkább elegy az ország másik végére!

2015. aug. 23. 23:44
 15/17 anonim ***** válasza:

Nem, nem akadna ki.

Tudod, ha telemegy a tö... khmm... szóval a hócipőm, akkor pont nem igazán annak a telefonját fogom fölkapdosni, aki telirakta. (Pláne, ha várhatóan csak tetézni kívánja a bajt.)

Amúgy az addig oké, hogy nem jó ötlet a bizalomhiányost (féltékenyt) még jobban megingatni, de basszus... ilyen hozzáállással amilyen neked van, én max. a holmimért mennék vissza, vagy hogy kirakjalak.

2015. aug. 24. 00:34
 16/17 anonim ***** válasza:
Motorosoknak normális, hogy hosszabb utakra megy. Motoron telót se fog felkapkodni. Veszekedés után meg érthető, hogy le akar higgadni. Mondta, hova megy. Tovább tartott. Megesik. Szerintem a kérdező hisztizik feleslegesen. Ha emellé még féltékenység is társul nem jósolok nagy jövőt a kapcsolatnak.
2015. aug. 24. 12:33
 17/17 anonim ***** válasza:

Már megint te?

Nem, nem akadna ki más ezen, és csak szerinted fura. Az állandó féltékenykedésedet már kezeltetni kellene.

2015. aug. 24. 22:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!