Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Babona vagy igazság?
Nem értem mi gondolkodtatott el! Miért lenne vége a barátságnak, ha kiszárítod a rózsát? Nem igazán tiszta, h a srác a pasid, vagy csak a barátod? De én sehogy sem látok összefüggést a kettő között!
Egyszerű babona!
uramisten!!!!:O
én nagyon babonás vok és nekem 2 kiszárított rózsám is van:O
most azonnal kidobom vagy már késő??:O:O
LOL utolsó :D én olyat olvastam h minden masztinál hal meg 1 XD
Na de komolyan,semmi nem lesz ez egy baromság én már 8db rózsát kaptam a barátomtól és mind kivan szárítva és ott figyuszolnak a polcon egy kis bluetech- segítségével :D (aza kék ragadós szar) fejjel lefelé szárítsd ki és úgy szépen kitudod tenni,igaz nem szépek,de sztem nem is a dekoráció most a cél:) a könyvben kilapitot virágok szétszóródtak v elhagytam őket :)
21L
"En nem hiszek a babonákba, de azért elgondolkodtató."
Én ezt úgy ismerem:
"A lópatkó akkor is szerencsét hoz, ha nem hiszel benne."
Amúgy, ha nem hinnél a babonákban (vagy ha képes lennél magad is gondolkozni), akkor nem lenne itt ez a kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!