Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már a legelején ezt csinálja velem? Miért? Bepánikoltam.
A barátom egy kb. egyéves ismeretségű lány barátjának (nagyon fiús lány, csak fiú barátai vannak, csak szexkapcsolata van) olyanokat ír, hogy "szép vagy nyugi ^^", és egyszer küldött magáról egy képet boxerben, hogy na ezt figyeld, milyen barna vagyok. Persze csak a lába és a törzse látszott, de akkor is bánt nagyon, mivel nekem is elküldte a képet. :(
Menőzött a lánynak, hogy ő már csinálta próbafülkében (ez nem is igaz), és eleve olyan haveri-baráti stílusban jópofiznak.
A lány tud rólam, azt is tudja, hogy ő az első barátom és azt is leírta neki a barátom, hogy milyen jók vagyunk mi ketten az ágyban. Ez igaz, tényleg passzolunk. :)
De miért kell ezt? :( Legyezgeti a hiúságát?
Nagyon sokat küzdött értem ez a srác, én vagyok élete értelme azt állítja. De ez nem ezt mutatta.
Onnan tudom, hogy belenéztem a telefonjába. Zavar ez a csaj. Ők ráadásul mindketten egy szakra járnak, én máshová megyek egyetemre. Kikészít. :(
21/L
"én vagyok élete értelme azt állítja." - igen, csak ezt nem állítani kell, úgy kell élnie.
És nagyon sokat fáradoztam a barátnőmért, nekem nem jutna eszembe más nőnek így menőzni.
És nem írom le senkinek, milyenek vagyunk az ágyban - első barátod... OK - de reméelm nem az egyetlen, az életedben.
egyenlőre azt írtad: Kikészít.
Tudod, egy kapcsolatban baromira nem érv az, hogy az egyik mit szeretne... én csak ezt a pár mondatot tudom róla, nekem nem az jön le, hogy ő meg veled szeretné leélni az életét.
Én elmeséltem az exnek valami szomorú dolgot az életemről, ő meg kitárgyalt a a családjával, - nekem ennyi elég volt a végéhez. Egy párkapcsolat az KÉT ember kapcsolata. Szakítanék ám a mostanival is - pedig nagy a szerelem - ha azt hallanám valakitől, hogy elmesélte mekkora a micsodám. :) (nem mert kicsi, csak ez kettőnk dolga)
Hát nem ő lesz akivel leéled az életed:D
Ez tipikus első barátos felfogás.:/
Egy ilyen pasi mindig ezt fogja csinálni.Ujjabb és ujjabb csajai lesznek,akár melletted is.
Ha te tényleg egy ilyennel akarod leélni akkor készülj fel a megcsalásra,megalázásra,éjszakákon át sírásra,depresszióra stb...
Ja és igen ha valaki szeret azt nem mondani kell hanem kimutatni.Ahogy mondani szokták a tettek beszélnek.Mondhat bármit az lényegtelen.
Na pánikolj, vedd lazábbra a dolgot, ahogy ő is teszi...
Most épp jó vagy neki, de szerintem annak a lánynak nem véletlenül hazudik (tényleg és neked is szokott???) - próbafülkés szexről... az egy próbálkozás, hátha.
Kérdezd csak meg - ha mered- ő is veled képzeli-e a hátralévő 50 évet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!