Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Már a legelején ezt csinálja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Már a legelején ezt csinálja velem? Miért? Bepánikoltam.

Figyelt kérdés

A barátom egy kb. egyéves ismeretségű lány barátjának (nagyon fiús lány, csak fiú barátai vannak, csak szexkapcsolata van) olyanokat ír, hogy "szép vagy nyugi ^^", és egyszer küldött magáról egy képet boxerben, hogy na ezt figyeld, milyen barna vagyok. Persze csak a lába és a törzse látszott, de akkor is bánt nagyon, mivel nekem is elküldte a képet. :(

Menőzött a lánynak, hogy ő már csinálta próbafülkében (ez nem is igaz), és eleve olyan haveri-baráti stílusban jópofiznak.

A lány tud rólam, azt is tudja, hogy ő az első barátom és azt is leírta neki a barátom, hogy milyen jók vagyunk mi ketten az ágyban. Ez igaz, tényleg passzolunk. :)

De miért kell ezt? :( Legyezgeti a hiúságát?

Nagyon sokat küzdött értem ez a srác, én vagyok élete értelme azt állítja. De ez nem ezt mutatta.

Onnan tudom, hogy belenéztem a telefonjába. Zavar ez a csaj. Ők ráadásul mindketten egy szakra járnak, én máshová megyek egyetemre. Kikészít. :(

21/L

2015. aug. 22. 18:23
 1/7 anonim ***** válasza:

"én vagyok élete értelme azt állítja." - igen, csak ezt nem állítani kell, úgy kell élnie.

És nagyon sokat fáradoztam a barátnőmért, nekem nem jutna eszembe más nőnek így menőzni.

És nem írom le senkinek, milyenek vagyunk az ágyban - első barátod... OK - de reméelm nem az egyetlen, az életedben.

2015. aug. 22. 18:31
 2/7 A kérdező kommentje:
Én szeretném hogy ő legyen akivel leélem az életem :)
2015. aug. 22. 18:34
 3/7 anonim ***** válasza:
Afelől vannak kétségek....
2015. aug. 22. 18:48
 4/7 anonim ***** válasza:

egyenlőre azt írtad: Kikészít.

Tudod, egy kapcsolatban baromira nem érv az, hogy az egyik mit szeretne... én csak ezt a pár mondatot tudom róla, nekem nem az jön le, hogy ő meg veled szeretné leélni az életét.

Én elmeséltem az exnek valami szomorú dolgot az életemről, ő meg kitárgyalt a a családjával, - nekem ennyi elég volt a végéhez. Egy párkapcsolat az KÉT ember kapcsolata. Szakítanék ám a mostanival is - pedig nagy a szerelem - ha azt hallanám valakitől, hogy elmesélte mekkora a micsodám. :) (nem mert kicsi, csak ez kettőnk dolga)

2015. aug. 22. 18:56
 5/7 anonim ***** válasza:

Hát nem ő lesz akivel leéled az életed:D

Ez tipikus első barátos felfogás.:/

Egy ilyen pasi mindig ezt fogja csinálni.Ujjabb és ujjabb csajai lesznek,akár melletted is.

Ha te tényleg egy ilyennel akarod leélni akkor készülj fel a megcsalásra,megalázásra,éjszakákon át sírásra,depresszióra stb...

Ja és igen ha valaki szeret azt nem mondani kell hanem kimutatni.Ahogy mondani szokták a tettek beszélnek.Mondhat bármit az lényegtelen.

2015. aug. 22. 19:32
 6/7 anonim ***** válasza:
Ja és ha még az elején vagytok akkor könnyebb feldolgoznod ha kidobod,mert ezt kéne tenned.
2015. aug. 22. 19:33
 7/7 omba ***** válasza:

Na pánikolj, vedd lazábbra a dolgot, ahogy ő is teszi...

Most épp jó vagy neki, de szerintem annak a lánynak nem véletlenül hazudik (tényleg és neked is szokott???) - próbafülkés szexről... az egy próbálkozás, hátha.

Kérdezd csak meg - ha mered- ő is veled képzeli-e a hátralévő 50 évet?

2015. aug. 22. 21:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!