Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak megszokás lenne már a kapcsolatunk? Tesszük a dolgunkat nap mint nap! Biztos hogy szeret DE már nem úgy mint a legelején! Már inkább szakítanék csak lenne már minden tisztázva!
Figyelt kérdés
2014. nov. 18. 11:32
1/12 anonim válasza:
"Kicsi lány 86 nevű felhasználó"
Kérdésedből aztán nagyon tájékozottak lettünk a problémád mibenlétéről. Talán ha több mindenbe beavatnál bennünket.....
2/12 A kérdező kommentje:
Elnézést a fogalmazásom miatt!Szerintem un a párom!Lapos a kacsolatom vele!Nem is tudom tudok e majd beszélgetni erről vele mert utál minden lelkizős dolgot!Itthon dolgozom nem vagyok egy bulizós nő túl vagyok rajta!Emberekkel foglalkozom!
2014. nov. 18. 11:46
3/12 anonim válasza:
Mit dolgozol a lakásodon az "emberekkel"?
4/12 A kérdező kommentje:
A kikapcsolódás Számomra az ha nem kell a belvárosban lennem tömegben!Persze nehéz megoldani azt hogy menjük valahova együtt(pénz idő)Azt hiszem neki izgalmasabb lenne valaki aki pörög aki folyton mászkál a városban!Gondoskodó típus vagyok!Bár lennék önzőbb!Azt hiszem neki az tetszene!
2014. nov. 18. 11:51
5/12 A kérdező kommentje:
Pszichológus vagyok!
2014. nov. 18. 11:53
6/12 anonim válasza:
Te akkor vagy pszichológus, amikor én űrhajós!
7/12 anonim válasza:
Hát hozzád biztos nem mennék, sztem keress egy pszichológust :D
8/12 anonim válasza:
Ha pszichologus vagy, akkor sokkal jobban tudod nálunk azt, hogy lehet egy párkapcsolatot fenntartani és hogy éppen mit érez a párod...
9/12 anonim válasza:
Hát ez a pszichológus benyögés tényleg vicces.
Azért azt még egy pszichológusról is feltételezem, hogy viszonylag értelmesen ki tud írni egy kérdést. Sőt talán képes magát annyira kielemezni, hogy rájöjjön akar-e szakítani, vagy sem, a legtöbb átlagembernek is sikerül :)
10/12 anonim válasza:
Bakker, en segitek egy pszichologusnak:D
Holott en is hozza jarok utbaigazitasert!
Hiaba nem szereti a lelkizest, muszaj lesz tisztazni a helyzetet! Ha semmikepp nem akarja, az sajnos egy rossz jel, nalam szakitook. Ne legy vele eroszakos, de tudatositsd benne, hogy gondjaitok vannak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!