Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhidegülés. Mi segíthet a kapcsolatunkon?
Figyelt kérdés
Elég sok lelki gonddal küzdöttem meg az elmúlt évben. Sajnos megsínylette a kapcsolatom, eltávolodtunk egymástól a barátommal.
Ősztől teljesen más életmódom lesz, és elmegyek pszichológushoz, tehát a problémáim meg fognak szűnni, ha minden jól megy. Újra a régi leszek, szóval lesz lehetőségünk rá, hogy megjavítsuk a dolgokat.
A kapcsolatot hogy tudjuk rendbehozni? Hogy tudnánk visszahozni azt a vonzódást, ami előtte volt?
2015. aug. 22. 15:32
1/4 anonim válasza:
A vonzalom, ha egyszer elmúlt az már nem jön vissza. Ez nem olyan, hogy félre dobsz egy könyvet, és újra előveszed.
2/4 A kérdező kommentje:
Az exemmel volt, hogy úgy éreztem nem vonzódok hozzá, aztán újra belészerettem, és még sokáig boldog voltam vele, végül más miatt lett vége.
2015. aug. 22. 15:41
3/4 anonim válasza:
Csak add önmagad, és próbáld megoldani (esetleg megszabadulni) a jelenlegi gondokat. De ha ő már Tényleg nem akarja - ami könnyen megállapítható -, akkor már elszúrtad, de remélem nem tartotok itt.
4/4 A kérdező kommentje:
Azt mondja, szeretné rendbehozni, és még régen nagyon jó volt velem, ha újra a régi lennék, belém tudna szeretni.
2015. aug. 23. 16:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!