Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hazudtátok már azt, hogy több kapcsolatotok volt, pedig soha sem volt?
Sajnos igen, és ki is derült, elég csúnyán...
Már négy éve együtt vagyunk a párommal, és neki hazudtam, a legelején. Össze-vissza kavartam a dolgot, míg végül nem tudtam kijönni belőle rendesen, és belegabalyodtam...Ő persze mindenre rájött, már sokkal régebben, minhogy rákérdezett volna. Nagyon-nagyon ciki volt. Borítékolni mertem volna,hogy kész, itt a vége...
És nem! Azt mondta, hogyha elmondom neki az gészet magamtól, nem lesz semmi gond... Én elregéltem neki az egészet, és adott egy csókot, azt mondta semmi gond, elmondtam, megnyugodhatok.
Azt sem tudtam, hogy köszönjem meg neki! Azóta is együtt vagyunk, köszönjük...
az elso par pasim nem kerdezte meg hogy hany volt, mert par het-honapnal tobbet nem voltunk egyutt na meg en keson kezdtem, 10ben volt az elso baratom, akkorra mar sokan egyertelmunek vettek hogy volt, ezert nem kerdeztek. ugyhogy pasinak nem hazudtam rola, max hallgattam, viszont en sem faggattam oket. a mostanival 4 eve vagyunk egyutt, az elso fel evben letisztaztuk kinek hany es milyen volt, nem volt nagy kulonbseg koztunk. szerintem egy kicsit komolyabb kapcsolatban mar normalis h felmerul a tema.
7-9ben a baratoknak viszont volt hogy kenytelen voltam hazudni, sokan egyertelmunek vettek, igy nem mertem megmondani az igazat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!