Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Adjatok tanácsot, hogy ti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Adjatok tanácsot, hogy ti hogy koptatnátok le azt a srácot aki kicsit se érdekel?!

Figyelt kérdés
Az osztályban körübelül minden srácnak tetszek,de ők még kisfiúk és nem nagyon szeretnék tőlük semmit.Hogy lehetne őket lekoptatni,hogy ne is sértődjenek meg?
2010. márc. 10. 08:45
 1/8 A kérdező kommentje:
nemsokára 14 leszek.
2010. márc. 10. 08:51
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Legyél csak ilyen beképzelt kis p1csa, és meglátod visszakapod az élettől. Mi az, hogy lekoptatni? Lehet, hogy érdeklődnek, lehet, hogy akár beléd is esnek, de az érzelmeikkel igenis törődnöd kéne. Legyél inkább kedves velük de amelyik konkrétan a tudtodra adja az érzéseit szándékaid azoknak kedvesen és megértően ámbár határozottan mondd el, hogy ti nem egymást keresitek. Elmondod te mire vágysz, neked nem kisfiu, hanem férfiasabb fiu kéne. De képzeld csak a helyébe mi lenne ha te próbálkoznál nálam, én is úgy gondolnám, hogy kislány vagy, de elutasithatnálak kedvesen és megértőn is, meg elküldhetnélek vissza a barbibabáidhoz is, hiszen a lányom lehetnél...
2010. márc. 10. 09:06
 3/8 A kérdező kommentje:
De én ezt nem úgy értettem!Nekem van más aki tetszik és csak finoman el akartam volna Őket tessékelni,nem vagyok beképzelt de gondolom nem érted milyen ha nálam 2 fejjel kisebb gyerek elmondja hogy tetszek neki..
2010. márc. 10. 09:25
 4/8 anonim ***** válasza:
ajj télleg igaza van a kollégának.. a szerelem nem cm-ben mérendő.. ha szeretsz valakit tök m1 mekkora hányéves. meg stbstb.. télleg legyél velük kedves és kész. mond meg nekik hogy szereted de csak ugy mint egy barátot.. :)
2010. márc. 10. 09:45
 5/8 anonim ***** válasza:

Engem úgy koptattak le, hogy szépen kiröhögött, majd barátnőivel üzengetett hogy ugye már nem szeretem-e, mert csak akkor jön a közelembe.

Tudom, kellett nekem belezúgni az osztály legmagasabb és legbeképzeltebb csajába. =(

2010. márc. 10. 09:52
 6/8 anonim ***** válasza:
14 évesen ilyenkor miért nem vagytok iskolában?
2010. márc. 10. 09:54
 7/8 A kérdező kommentje:
Én most beteg vagyok.Én nem vagyok amúgy beképzelt,ezért csodálkozom hogy mért pont én vagyok a középpontban?! De nem akarom őket megbántani ezért kérdeztem meg.Ezenkívűl nekem már van valakim szal az a "a szerelem nem cm-ben" köszönöm neki de mondom hogy nekem már van valakim..
2010. márc. 10. 09:56
 8/8 anonim ***** válasza:

Akkor meg miért okoz gondot? Megmondod, hogy aranyosak, de ne nálad próbálkozzanak és ne is akarják tudni a kizáró okokat. Ha mégis követelőznek hát mondd el, hogy alacsony, fiatal, gyerekes, plusz nem is tetszik.

Üdv: Az első válaszadó.

2010. márc. 10. 10:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!