Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Volt már, hogy úgy megutáltátok az exeteket, hogy legszívesebben belevertetek volna egy embereset a fejébe?
Én is voltam így. Mert nem elég, hogy megcsalt és rosszul bánt velem (néha fizikailag is), még a szakítás után sem hagyott békén. Én szakítottam vele, mert beleszerettem másba és már amúgy is borzasztó volt a kapcsolatunk, de a szakítás után folyton zaklatott még és vissza akarta könyörögni magát. Volt hogy térden állva könyörgött sírva, hogy fogadjam vissza és csomószor összevesztem vele, hogy hagyjon már békén. Meg öngyilkossággal fenyegetőzött, amiért nem mentem vissza hozzá. Azt mondta, megöli magát és én leszek a hibás emiatt (mondjuk ezen jól kiakadtam és le is osztottam, hogy azért álljon már meg a menet). És az új kapcsolatomba is be akart keverni azzal a fiúval, aki miatt szakítottam vele. Tehát pár hónapig nem bírt leszállni rólam, és ez miatt akkor rettenetesen megutáltam és gyűlöltem. Undorodtam tőle. Mondjuk ez már több mint 2 éve volt. Azóta már nem utálom, hanem közömbös számomra. Nagy ritkán beszélünk msn-en, de semmi több. Megértette, hogy köztünk soha többet nem lesz semmi.
Bocsi, ha hosszú voltam, de legalább a kérdésre válaszoltam.:D
20/L
Volt. kiteregetett minden részletet a szexuális életünkről és lebénázott engem, holott ő volt az akinek semmi érzéke nem volt a szexhez, a tipikus rohadt bunkó, akinél annyiból áll a szex, hogy be-ki. ja és megpróbálta megfúrni a legjobb barátnőmmel való barátságomat. a mai napig azt kívánom, hogy forduljon fel, remélem fel is fog hamarosan.
24 L
Bizony van.
Csak a nők azt hiszik, hogy ők tévedhetetlenek és egy férfinak mindent tűrnie kell.
Hűű köszi a válaszokat! Csakmert az én exem is egy féreg, bár ő minimum az Istenf*szának képzeli magát és mindenki más csak "alattvaló" És egyszerűen olyan idegesítő, hogy el sem hiszitek. És a poén, hogy nem veszi észre magát.:D
Mégegyszer köszi a válaszokat:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!