Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nálatok ezek mennyire férnek bele egy párkapcsolatba? 20L
A barátommal egy éve vagyunk együtt és a legjobb barátja egy lány. Őszintén szólva egy kicsit ez is zavar, de ez még számomra teljesen elfogadható. Viszont ezzel a lánnyal többször lefeküdtek még mielőtt összejöttünk volna, ami így viszont már nem kicsit zavaró a számomra. Ennek hangot is adtam, de ilyenkor nem tudom mit várhatok, mert ők már régóta barátok. Nem félek attól, hogy esetleg megcsal vele, ráadásul a lány nem túl szép, sokkal inkább az zavaró, hogy pl. megbeszélnek egymással olyan dolgokat, hogy a lánynak éppen férfihiánya van és hogy mennyire hiányzik neki a szex, illetve tréfából a párom vett neki szexuális segédeszközt is. Nos egy barátságba ezek talán beleférnek, de ha az egy ex, akkor az már kicsit furcsa. Vagy csak én gondolom így? Mivel mindent megbeszélnek egymással, ezért gyakran esik szó közöttük a párkapcsolatunk problémáiról is, ami gyakran sajnos a lány miatt vannak. Ilyenkor mindig kirekesztettnek érzem magam és egyedül. Néhány hét múlva pedig összeköltöznek (a lakásban csak ők ketten fognak lakni). A párom persze szeretné, ha én is gyakran meglátogatnám őket, sőt fel is ajánlotta korábban, hogy költözzek oda, de én még nem érzem a kapcsolatunkat elég érettnek erre. Ti mit gondolnátok ebben a helyzetben, hogy reagálnátok erre? Folytatnátok a kapcsolatot, vagy inkább keresnétek valaki mást?
Köszönöm, hogy elolvastátok :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!