Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hinnétek a férjeteknek/párotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hinnétek a férjeteknek/párotoknak vagy nem?

Figyelt kérdés

A helyzet az, hogy a párom ma jelezte, hogy munka után elmegy kikapcsolódni. szokott néha a munkatársaival elmenni,egy két sörre munka után. Amikor hazajött, akkor mondta,hogy megint a volt osztálytársnőjével találkozott (aki állítólag férjezett) és nem mellesleg a régi szerelme volt.Nem szólt előre,megint csak utólag.Ez tudomásom szerint a 2. alkalom volt, mindkétszer 6-7 órát töltöttek együtt.Állítása szerint csak barátok és erről a csaj férje is tud. Előtte a középsuliban találkoztak utoljára, nem tartották a kapcsolatot. A férjem kereshette meg,nem tudom pontosan hogy vették fel a kapcsolatot.

Ti mit tennétek? Elhinnétek neki?

A másik kérdés, hogy más férj is csak úgy rábólint,hogy a felesége más férfival szórakozik hosszú órákat? Lehet hogy nincs is férje...

Nem tudom mire gondoljak.

2015. aug. 20. 04:27
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:

Mindenkinek nagyon köszönöm a válaszát!

Még a kedves 31% válaszolónak is, hiszen hasznos dolog az is, hogy megismerkedhetünk elmeháborodott emberek véleményével is, meghallgathatjuk eme nagyon bölcs gondolatmenetüket! Nem hiába 31%...nagyon okos és intelligens ember lehet.:)Tehát köszönöm, legalább jobb kedvem lett,elterelte a figyelmemet egy kis időre!

A párom nem alkoholista, időnként szokott inni, amikor elmegy társasággal. És nincs oka rá,hogy sumákoljon.Megmondhatta volna, ha akarja hova megy.

2015. aug. 20. 09:46
 22/30 anonim ***** válasza:
0%
Kedves kérdező, mint látható nagyon nem kenyered az igazság, főleg ha a szemedbe mondják:D Ideje felkészülnöd:D meg annak az ideje igen lejárt már amikor egy másik emberről össze-vissza tudtál hazudni a háta mögött az elméjével kapcsolatban is:D Lassan mindenki előtt kiderül ki is vagy te valójában, a negédes külső mögött:D
2015. aug. 20. 09:50
 23/30 A kérdező kommentje:

31%

Mi bajod van neked?

Ez valami vicc, vagy egy kabaréba csöppentem?:)

Na bocsi, de elég volt az ámokfutásodból...:)

Szép napot!

2015. aug. 20. 09:55
 24/30 anonim ***** válasza:
94%

Ez a 31%-os tényleg nem százas, vagy csak trollkodik, ne is foglalkozz vele, hülyeségeket beszél. Na, mindegy.

Nekem az lenne a furcsa, hogy miért keresi meg egyáltalán a férjed a volt osztálytársnőjét, hogy ezután találkozgassanak. Az is furcsa, hogy kikapcsolja a telefonját, mert mi oka lenne rá?

Az én férjemnek is vannak lány barátai, de soha nem hallgatja el, ha velük találkozik, meg engem is mindig hív magával. Telefonon is bármikor elérhető.

Szerintem mindenképpen el kellene kicsit beszélgetnetek.

2015. aug. 20. 10:18
 25/30 anonim ***** válasza:
Nehogy higyj neki. A férfiak soha nem közelednek egy nő felé puszta barátságbol. Eszébe jutott a csaj, hogy jó lenne megkettyinteni és ennyi. A férjed azon idióták közé tartozik, akik saját magukat lebuktatjak. Ki az a hülye, aki beveszi, azt, hogy éjjel fél 3-ig egy ffi egy nővel beszélget csak úgy barátságbol miközben a felesége otthon alszik? Na hagyjuk...
2015. aug. 20. 10:52
 26/30 anonim ***** válasza:

Nos, ha amúgy mindig megmondja, hogy hová megy és csak ezt titkolja el, akkor szerintem nem sok esély van rá, hogy nem csal meg.

Kíváncsi vagyok, ha beszélsz vele erről, akkor hogy fog reagálni. Ne hagyd magad!

2015. aug. 20. 11:02
 27/30 anonim ***** válasza:

Nézd... nagy valószínűséggel van vonzalom is, legyezgeti a hiúságát. De mit tudsz tenni? Eltiltod? Annál jobban fogja izgatni a dolog, és csak tereled a nő felé!

Ha megvan benne az érdeklődés a nő iránt, az ellen semmit nem tehetsz, csak azért, hogy ne lépjen tovább!!!!!

Az, hogy elmondja, hogy a nővel találkozott, mindenképpen jó jel. Ha emiatt elkezded cseszegetni, azzal csak annyit érsz el, hogy máskor nem fogja elmondani neked.

Egy tipp: mondogasd neki szorgalmasan, hogy milyen jó, hogy bízhatsz benne, stb.

2015. aug. 20. 11:47
 28/30 anonim ***** válasza:

Én nem akarok regényt írni amit le írtál tényleg gázos a telefon ki kapcsolás az első amikor a megcsalás szóba jöhet ez minden embernél első cselekvés

A 6-7 óra pedig férfi és nő között főleg ha ex az bajos én nem tudok elképzelni egy "csak barátkozós délutánt és estét"egy nővel 6-7 órát dugás nélkül

F:40

2015. aug. 20. 15:45
 29/30 anonim válasza:
Ne legyel naiv! Deritsd ki a csaj nevet ha megvan, szerezd meg valahogy h van e ferje , vagy lakcimet menj at hozza vagy nezd meg a ferjed telefonjat akarmi ... ez nagyon nincs rendjen, szerintem lepj valamit ne hagyd magad!nyomozz!! :D legy talpraesett!
2015. aug. 20. 23:15
 30/30 anonim ***** válasza:

Szerintem meg kár bármit is kérdezni tőle, vagy tenni vagy erre terelni a szót. Nyilván úgysem fog mondani semmit, vagy annyit mond és azt amit te hallani akarsz. (Barátként iszogattak és dumáltak.) Én inkább a kicsit nehezebb, de hatékonyabb formát választanám: csöndben lenni és ügyesen megfigyelni... de mindent. Reakciót, esetleg átnézni a telefont, emailjeit, kinézni a telefonszámát a nőnek, felhívni piackutatás gyanánt, érdeklődni hogy párkapcsolatban él e és hogy mi a véleménye az egyéb kapcsolatokról, stb (szépen így ráterelni a szót, hogy számára beleférne e hogy megcsalja a párját.. lehet hivatkozni arra a műsorra, ami az RTL-en kezdődik ez a párkeresős műsor, hogy ehhez gyűjtessz információt az első adáshoz ilyen felvezetőszöveghez) stb. Ehhez nyilván kell egy gyorsaság és csel. Ha elég "bizonyítékom" van arra, hogy sajnos rosszul sültek el a dolgok, akkor egészen egyszerűen kész tények elé állítanám és elhagynám.

Szóval szerintem ilyen esetben sokszor jobb (és sokkalta nehezebb is), hogy az ember csak figyeljen és akár indulatból, haragból ne álljon egyből a másik elé számonkérni.

(Persze csak akkor, ha neked nem annyira fontos a kapcsolat, hogy pl megbeszéld vele, vagy belefér neked mindez, stb.)

2015. aug. 21. 08:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!