Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pofon néha belefér, "mert dühös volt"? 17/L
A barátom 22 éves. Nagyon szeretem, viszont mostanában néha eljár a keze és kapok egy pofont vagy földrelökés. Az ok a féltékenykedése. Ha csak dumálok, hülyéskedek egy fiú oszt.társammal már kiakad. Ezzel magyarázza: "Csak mert szeretlek! Senki másé nem lehetsz! Sose akartalak bántani. Ne haragusdj! Szeretlek! Többé nem teszem.
A savazás, hogy "Hogy szeretheted, ha ezt teszi?" felesleges, szerelmes vagyok.
Viszont ez nem jó, én is tudom. Elakarom hagyni, de félek. Vajon javulna? Mit tanácsoltok?
Szerintem ezt egyedül inkább ne próbáld megoldani. Beszélj erről mindenképp a szüleiddel, és majd ők segítenek. Az alapvető, hogy EL KELL HAGYNOD, most nem ismétlem a rengeteg előttem szólót, hogy miért! Azért fog kelleni a szüleid segítsége, mert nem tudhatod, hogy mit váltana ki belőle, ha közlöd négyszemközt, hogy szakítasz. Így a szüleid be tudnak segíteni, megvédenek. Plusz, tényleg valószínű, hogy zaklatni is fog, amihez végképp a szüleid segítségére lesz szükséged. Úgyhogy beszéld meg velük őszintén, és ne Te szégyelld magad, mert nem Neked kell, kicsit sem!
19/L
Szobam maganyaba leirok neked vmit!
Elso szerelmem folyamatosan eljart a keze..
Mostani kapcsolatom is igy kezdodott!!! Egy pofon...azota volt tobb sot lekopott,megrugott... Kerlek most hagyd el!!!! Alig varom haza erjek 2 het mulva az orszagomba,hogy elhagyjam!!! Tudom szereted es gyerek vagy meg de ne turj!!!!!! Ettol csak rosszabb lesz!!! Kerlek menekulj!!!!
Rosszul gondolod, kérdező. Nem kifordult magából, hanem már nem játssza meg magát. Beleszerettél, úgy érzi, most már nem fogod elhagyni, úgyhogy nem fárad azzal, hogy feleslegesen kontrollálja magát, a markában vagy. Szépen lassan eltilt a barátaidtól, családodtól, mindentől, ami lakáson kívül esik, nehogy bárki más befolyással lehessen rád, és menekülésre biztasson.. Nem lesz soha olyan, mint az elején, kizárólag akkor, amikor a bocsánatodért esedezik. Akkor az áll érdekében. Aztán miután visszafogadod, megy minden ugyanúgy, mint előtte. Nem így van? Mondd, hogy egy-egy bántalmazás után nem ígéri le neked a csillagokat az égről..
Ezt annyira jol leirtad!!!.. Itt az igzsag ugy ez tortent velem...minden napos a fa@sszopo k@urva,sz@pd le a f@aszom,k@urva a@nyad.... Annira jol esett h ezt megfogalmaztad koszonom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!