Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Együtt maradjak vele?

Figyelt kérdés
A barátommal 3,5 éve együtt vagyunk. Hozzánk is költözött, anyukámmal lakunk.Beleadott a rezsibe is először, aztán kirúgták,és már 2 éve nincs munkahelye. Szép lasan most jutottam el arra a pontra h nekem nem egy "tiniszerelem" kell, hanem egy igazi férfi akire fel lehet nézni, akiben bízni lehet nem csak lelki téren, hanem anyagi háttere van és nem használ ki másokat.Mindenben tökéletesen vagyunk de ez, hogy ő semmit sem kezd az életével egyre csak gyengíti a szerelmet.Már talán nincs is...mit tegyek?
2010. márc. 9. 18:43
 1/7 A kérdező kommentje:
ja, 20éves lány vagyok
2010. márc. 9. 18:45
 2/7 anonim ***** válasza:
76%
Szerintem ne maradj együtt vele, ha ez így folytatódik csak rosszab lesz, azt meg nem akarod, ugye?
2010. márc. 9. 18:48
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem mondd meg neki, hogy kezdjen valamit az életével, keressen munkát, ha mást nem, valamit, amivel pénzt tudna keresni, mert ez így tényleg nem állapot, hogy ott lóg anyukád nyakán. Meg a tieden is. Egy ilyen férfit én se tűrnék el sokáig. 21L
2010. márc. 9. 18:49
 4/7 A kérdező kommentje:
Nem akarom. Viszont annyira megszerettem a családját is, mintha ők lennének a szüleim nem a sajátok...minden más jó vele. Sokan mondják, hogy a szerelemben nem a pénz a lényeg...jó, nem az a lényeg, viszont fontos dolog. Azzal együtt h fel tudj nézni egy fiúra.
2010. márc. 9. 18:51
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem akarod neki megmondani, akkor már döntöttél is. Tovább hagyod magad kihasználni, tovább élősködhet rajtatok. Hajrá... kitudja egyáltalán, hogy komolyan szeret e téged, hisz ha szeretne, meg akarna neked adni mindent, és a mindennél ott a biztos anyagi háttér. Nem méregdrága ajándékokról van szó, hanem arról, hogy egymás támaszai lehessetek minden téren.
2010. márc. 9. 18:57
 6/7 anonim ***** válasza:

Nem rábeszélés kell... Azt kell valahogy elérned, hogy erre magától jöjjön rá. Hogy magától akarjon pénzt keresni, dolgozni, felnőni. Az én páromnak sincs munkája, és találni sem nagyon talál semmit, vagy legalábbis nem nagyon keres teljes erővel, de ezzel egyelőre nem foglalkozom, mert örülök annak, hogy van rám ideje. Az pedig így is zavarja, hogy nincs munkája, és nem szeretné, ha én fizetnék folyton mindent. Szóval az akarás megvan benne, hogy munkát keressen, csak még a tettrekészség nincs... De legalább már tudja, hogy ez így nem állapot, és keresgél.

A te párodnak is ez kellene: valahogy ráébredni, hogy munka nélkül, pénz nélkül nem lesz sokáig kielégítő a helyzete.

Pl kezdhetnéd neki mondogatni, hogy menjetek el ide is, oda is, fizessetek felesben, hívjon meg ide, oda, akármi. ÉS ha erre mindig az a válasza, hogy nincs miből, akkor lásson hozzá munkát keresni.

Érted? Ki kell ugrasztani a nyulat a bokorból.

23L

2010. márc. 9. 19:23
 7/7 anonim ***** válasza:
Itt szerintem nem a penzel van a baj. Hanem azzal, hogy nem tesz azert semmit, hogy dolgozzon, es hogy eltartson teged, meg anyukadat. (Most nem tudom, hogy ezt te hogy gondolod de ha mar ott laktok akkor gondolom beszalltok, ill./vagy bevallaljatok a rezsit.) Ha valaki/kik szegeny/ek azzal nincs baj, es ha szerelmesek akkor a penz nem akadaly, szerintem az szerelmes igazan aki ezt igy latja. De azert tenni kell erte. Mert ez semmitteves, beletörödes a jövöben is csak ronthat mindenen.
2010. márc. 9. 19:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!