Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Együtt maradjak vele ezek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Együtt maradjak vele ezek ellenére?

Figyelt kérdés

A párommal 1 éve ismerjük egymást, 9 hónapja járunk(előtte is jártunk,de szakítottunk így megpróbáltuk még 1×)nagyon nagyon szeretjük egymást,közös jövőt képzelünk el,ő 15 én 14 vagyok de nemsokára már 15. De a szüleim azt mondják haggyam ott mert még annyi pasi van a világon(meg nekik nem szimpatikus)ezek után mit tegyek?Imádom őt,azt hiszem ő az igazi,senkiben nem tudnék úgy megbízni mint benne!

De tényleg szakítanunk kéne?(A kapcsolatunkban voltak viták,de mindig megbeszéltük,megoldottuk)

Mit tegyek?

Köszönöm a válaszokat:)

14/L

2011. aug. 2. 17:49
 1/6 anonim ***** válasza:

1. hagyjam és nem "haggyam"

2. Szerintem ezt neked kell eldönteni. 14 évesen én nem igazán tudok elképzelni egy komoly kapcsolatot, bocsi.

2011. aug. 2. 17:54
 2/6 anonim ***** válasza:

"Imádom őt,azt hiszem ő az igazi,senkiben nem tudnék úgy megbízni mint benne! " Naiv vagy még és ott van a szemed előtt a rózsaszín köd...

De ez ennyi idős korban még nem baj:)

2011. aug. 2. 17:55
 3/6 anonim válasza:

Ezt csak ti tudhatjátok ketten, érthető persze hogy a szülők ilyen korban mint amiben ti vagytok, még aggódnak és meg akarják mondani, mit csinálj. Ha tényleg szeretitek egymást,akkor jó, bár gondolj bele abba is hogy egyszer már szakítottatok, az újrakezdés nem az igazi. Még fiatalok vagytok, előttetek áll az élet, ismerek 1-2 olyan párt akik már mondjuk 20 évesek és már 5-6 éve együtt vannak, tehát semmi sem lehetetlen.

De egy saját példa: én is hónapokig együtt voltam a barátommal és szakítottunk, az újrakezdés sem ment, és én is azt hittem ő az igazi...bár én azért 6 évvel idősebb vagyok mint te/ti. szerintem rajtatok áll, kitartást :)

2011. aug. 2. 17:57
 4/6 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom, sokan "nem hisznek" az ilyen fiatal szerelemben. Igaz, jobb hogy ha tapasztalatokat szerzel egy komolyabb kapcsolat előtt, de szerintem te eltudod dönteni saját magad is, hogy vele akarsz e lenni vagy sem. Én 15éves koromban jöttem össze a párommal, most 19 vagyok és még mindig együtt vagyunk:)szerelemben:) Most leszek 2.éves egyetemista, messze tanulok:s de a távolságot is kibírtuk, szóval nincs lehetetlen.:)
2011. aug. 2. 18:05
 5/6 anonim ***** válasza:
A szüleidnek nagyon is igazuk van! Erre pár év múlva rá fogsz jönni.
2011. aug. 2. 18:10
 6/6 anonim ***** válasza:
Hallgass a szüleidre és most még koncentrálj a továbbtanulásra! Ott is megismersz majd vkit, akivel jól kijössz. Nagyon fiatal vagy még ehhez, hidd el nekem!
2011. aug. 2. 20:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!