Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit lehet tenni ha nem tetszün...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet tenni ha nem tetszünk valakinek?

Figyelt kérdés
Szóval van egy srác,egy suliba járunk,nagyon tetszik,de szerintem én nem tetszem neki,vagyis néha ad elég félreérthető jeleket,de szerintem csak én értem félre,és nem jövök be neki:S Még nem ismerjük egymást,de én tudok róla pár dolgot,a nevét,korát,hol lakik ilyesmi,de ő sztem nem tud rólam semmit,max.a nevem.Mondjuk így nem nagyon ismerem,csak közös ismerősről,meg egy-két dolgot hallottam róla,és ezek alapján nagyon szimpatikusnak tűnik,meg hát külsőre nagyoon tetszik:)Most mit csináljak?Ha nem tetszem neki külsőre már nincs is nála semmi esélyem?Kérlek,azt ne írjátok hogy hagyjam békén,keressek más srácot,mert nem fog menni,ugyanis mindennap látom,és engem csak ő érdekel:(
2010. márc. 9. 13:48
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Pedig pont azt akartam írni, amit kértél, hogy ne. Ha nem tetszel neki, nem kell erőltetni, azt te sem akarod, hogy kihasználjon, vagy csak kényszerből legyen veled. Megpróbálhatod jobban megismerni, összebarátkozni vele, hátha kialakul valami, de senkinél nem tudod elérni varázsigével, vagy praktikákkal, hogy megtessél. Szóval szerintem ha görcsösen erőlködnél rajta, akkor sem jutnál előrébb.

Tapasztalatból mondom: kisebb koromban én is mindig olyan srácok után futottam, akiknél semmi esélyem nem volt, akiket nem érdekeltem. S közben nem vettem észre, hogy van srác, aki mindent megtenne értem. És még nem is lett volna rossz parti. De nem foglalkoztam vele, és ahogy mondani szokás: "ez a hajó elúszott.", én meg hoppon maradtam.

Szóval szerintem keresheted nyugodtan a társaságát, találhatsz vele közös pontokat, érdeklődési kört, miegyebet, de túl sokat ne várj, én azt tanácsolom.

L-23

2010. márc. 9. 14:50
 12/13 anonim ***** válasza:
Úgy tűnik még nem keltetted fel az érdeklődését,de ha egy baráti társaságotok van,akkor jó esélyed lehet megismerkedni vele. Csak ne vedd nyomulsóra,mert elbukhatsz,az pedig nagy égés lenne,főleg,hogy gyakran látjátok egymást! Ehhez a pasihoz a haverjaitokon át vezet az út,használd ki! Ha megismer esélyesebb,hoy megtetszel neki (ha esetleg a külsőd nem fogta meg). :)
2010. márc. 11. 22:14
 13/13 anonim ***** válasza:
Valahogy meg kell ismerjen, mert lehet, hogy külsőre annyira nem fogtad meg, de attól még a belsőddel megfoghatod. Szal, vagy menj oda hozzá beszélgetni valami indokkal, vagy vedd fel msn-re. Sok sikert :D
2010. márc. 12. 13:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!