Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Jogosan mérgelődik a barátnőm,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan mérgelődik a barátnőm, amiért eltüntettem az exeit, vagy vagy hiszti?

Figyelt kérdés

Az egyik exével csomót beszélgetett még fb-on, a többinek pedig megnézegette néha az adatlapját. Szerintem ez undorító, ráadásul ezek a csávók kihasználják, hogy még ennyire érdeklődik irántuk, és legyeskednek körülötte, és hiába bízok a barátnőmben, ezekben a csávókban nem bízok. Egyik nap, amikor zuhanyozni ment a barátnőm, letöröltem őket az ismerősei közül, és a barátnőm adatlapján átállítottam az adatvédelmi cuccokat, hogy ismeretlenek kb. semmit se láthassanak.

Hatásos volt, mert az egyik exe nagyon durván megsértődött.

Viszont a barátnőm kicsapta a hisztit, majdhogynem verte magát a földhöz, mire nyugodt hangon közöltem, hogy elgondolkodtató, hogy ilyen vált ki belőle ez, szerintem el kellene neki is gondolkodni, hogy hány vasat is tart a tűzben - most bukott ezzel le, mert különben nem lenne neki ez ennyire fontos.

Ilyenekkel jön, hogy privát szféra, de mily érdekes, hogy a nőknek mindig akkor kell ez a híres privát szféra amikor más kanok jönnek a képbe.

Szerintetek kinek van igaza és mit csináljak?

2015. aug. 14. 14:20
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
84%

A tegnapi kérdés párja megérkezett. :)

Nincs jogod egy másik felnőtt ember helyett, nevében döntéseket hoznod, megtenned bizonyos dolgokat a tudta, a kérése, a beleegyezése nélkül.

Bármi ilyet tenne velem bárki, én biztos jó fenéken billenteném.

Nem tudom, hogy miért kérdezel a felnőtt kapcsolatok kategóriában, mikor gyerekebb vagy a gyereknél. Bár ha a barátnőd valóban flörtölget az exeivel, akkor ő sem különb.

Minek ilyen mentalitással kapcsolatot kezdeni?

2015. aug. 14. 14:41
 12/20 A kérdező kommentje:
Én felruházom őt a joggal, hogy ha valami olyat csinálnék ami veszélyes a kapcsolatra, akkor megakadályozhatja. Később meg is köszönném neki, most viszont én is szeretnék ezzel élni!!! Nem tudom, hogy flörtölget-e, nem tudtam végigolvasni még a beszélgetést, de ha nem teszi akkor is jogos, mert akkor megelőzöm a bajt és megmentem ezt a kapcsolatot.
2015. aug. 14. 14:45
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

Ha valaki bármit meg akar tenni, még ha az veszélyezteti is a kapcsolatot, senki nem fogja tudni megakadályozni, ez mindenki saját döntése.

Ha semmit nem akar az exektől a barátnőd, ha semmi nem történik, csak néhány beszélgetés, akkor nincs mitől tartanod, felesleges hülyeséget csináltál.

Nem is beszélve arról, hogy nem a gyereked, nem áll a gyámságod alatt, tényleg semmi jogod sincs, hogy helyette hozd meg a döntéseket.

Azt meg te sem gondolod komolyan, hogy ha valóban van, vagy készül valami közte és valamelyik exe között, azt te egy ilyen húzással meg tudod akadályozni?

Nem tekintheted a tulajdonodnak a másik embert.

Tényleg ideje lenne felnőni.

2015. aug. 14. 14:49
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

Önbizalomhiányos, féltékeny, udvariatlan p­öcs vagy.

Eleve semmi keresnivalód a másik facebookjában, és még sokkal rosszabb bele is nyúlni. Úgy tűnik, hogy nem bízol benne (a csávókban nem bízol, az oké, én sem bíznék, de benne sem, ha így ellenőrzöd), és a lány helyében ezek után én sem bíznék benned.

Hogy mit csinálj? Hagyd meg a barátnőd privát szféráját és a sajátodat is. Legyél inkább sebezhető és bízzál, minthogy ilyen idegbeteg féltékenység uralja a kapcsolatotokat. Belenézegetni más sms-ébe, fosbookjába, e-mailjeibe nem okés, egészséges kapcsolatban nem kell ez.

2015. aug. 14. 14:51
 15/20 anonim ***** válasza:
3-asnak és a barátnődnek is igazua van. A privátszféra a lényeg, az hogy legközelebb a telefonjában, meg a táskájában fogsz turkálni. Ha ilyen egy kapcsolat, hogy ennyire nem bízol meg benne, mi a fenének vagy vele? Elárulom nőként:ha meg akarna csalni, megtenné így is-úgy is a tudtod nélkül. A féltékenykedés és birtoklási vágy nem takar igazi szerelmet. Ha ezt érzi, előbb utóbb más új pasi nélkül is elhagy.
2015. aug. 14. 15:00
 16/20 LazyJones ***** válasza:

Egyáltalán nem jogos. Egy párkapcsolat két egyenlő, független, önálló élettel és döntésekkel rendelkező egyén kapcsolata. Mindenkinek joga van a saját privát szférájához, ismerőseihez, barátaihoz, szórakozásához. Hogy ezek közül miről és mennyire mond le, az KIZÁRÓLAG az ő döntése. Attól, hogy valakivel együtt vagy, nem válik sem a szolgáddá, sem a tulajdonoddá. Szerintem szerencsésnek mondhatod magad, hogy nem repültél azonnal az utcára...

(BTW: Szerinted, ha mással akarna lenni, miért van(volt) éppen VELED? Ha meg tényleg veled akar lenni, nem tök mindegy, hogy a többi pasi mit majmol össze magának? A megcsalás sem úgy lesz, hogy jajj, én nagyon akarom, aztán egyszer csak meglepetésből farok...)

2015. aug. 14. 15:16
 17/20 anonim ***** válasza:
Jogosan akadt ki a barátnőd. Ha valami bajod van, akkor azt vele kell megbeszélni. Hogy képzeled azt, hogy csak így szó nélkül belenyúlsz a dolgaiba? Én is kiakadtam volna, ha azt veszem észre, hogy a barátom belenyúlt a dolgaimba. És igen, teljesen jogosan kiakadhat a privát szféra miatt. Én úgy gondolom, hogy amíg nem csal meg és semmi olyat nem csinál, ami oda vezetne, addig neked semmi közöd hozzá, hogy néha ránéz az exe adatlapjára. Nőj inkábbb fel és ha problémád van ezzel, akkor üljetek le és beszéljétek meg normálisan, mert ez itt óvodás szint volt.
2015. aug. 14. 15:33
 18/20 anonim ***** válasza:
Szerintem érthető a kiakadása, az ő élete, tőle függ, kit tart ismerősének stb, semmi jogod szelektálni őket. Mint a barátja viszont kérdezhetsz jogosan arról, hogy minek beszél velük, vagy mondhatod h zavar az exeivel való jelenlegi beszélgetős viszonya (engem is ingerelne, szólnék is) tanácsolhatod is h szabaduljon meg tőlük (nem, nem az h "válassz, vagy ők vagy én", hanem fölvetheted hogy "szerintem ha megszabadulnál tőlük nyugodtabb lennél" stb. hátha hallgat rád. Amennyiben nem és folyton a velük való ügyeken lóg akkor meg hagyd ott...a hisztit mint írod durván túlzásba vitte, nálam azonnal repült volna ..
2015. aug. 14. 15:53
 19/20 anonim ***** válasza:
Troll, a tegnapi kérdés megfordítva. Komolyan ne vegyétek. Figyelemhiányos hülyegyerek.
2015. aug. 14. 18:47
 20/20 anonim ***** válasza:

Amit te csináltál, az durván jogsértő. Amit ő csinált, az maximum erkölcsi kérdéseket vethet fel.

Ha ennyire önbizalomhiányos, birtoklási mániás puha**cs vagy, akkor inkább vegyél magadnak egy guminőt, mert nem vagy érett egy kapcsolatra. Ha nem bízol meg a csajban, akkor szakíts vele és kész, ha meg akar csalni, úgyis megteszi, teljesen mindegy, hogy letiltogatod az exeit vagy földhöz vered a segged, akkor is. Akkor meg van értelme? Nincs. Ha meg nem csalna meg, de te féltékenykedsz, akkor sincs értelme az egésznek. Mi az, hogy benne bízol, a srácokban nem? Az úgy erőszak lenne és akkor a nyomorék facebook lenne a legkisebb bajotok. Ilyen nincs, ez kamuszöveg, értelmetlen. Te szimplán nem bízol a csajban. Mindkettőtöknek jobb, ha elválnak útjaitok.

Off: női magazinokból ne induljatok ki. Azokban sose írnak semmi értelmeset, az ilyen mélyen szántó cikkeket csak az veszi komolyan, akinek az értelmi és érzelmi képességei jócskán átlag alattiak. :D

2015. aug. 14. 23:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!