Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan mérgelődik a barátnőm, amiért eltüntettem az exeit, vagy vagy hiszti?
Az egyik exével csomót beszélgetett még fb-on, a többinek pedig megnézegette néha az adatlapját. Szerintem ez undorító, ráadásul ezek a csávók kihasználják, hogy még ennyire érdeklődik irántuk, és legyeskednek körülötte, és hiába bízok a barátnőmben, ezekben a csávókban nem bízok. Egyik nap, amikor zuhanyozni ment a barátnőm, letöröltem őket az ismerősei közül, és a barátnőm adatlapján átállítottam az adatvédelmi cuccokat, hogy ismeretlenek kb. semmit se láthassanak.
Hatásos volt, mert az egyik exe nagyon durván megsértődött.
Viszont a barátnőm kicsapta a hisztit, majdhogynem verte magát a földhöz, mire nyugodt hangon közöltem, hogy elgondolkodtató, hogy ilyen vált ki belőle ez, szerintem el kellene neki is gondolkodni, hogy hány vasat is tart a tűzben - most bukott ezzel le, mert különben nem lenne neki ez ennyire fontos.
Ilyenekkel jön, hogy privát szféra, de mily érdekes, hogy a nőknek mindig akkor kell ez a híres privát szféra amikor más kanok jönnek a képbe.
Szerintetek kinek van igaza és mit csináljak?
Én mint férfi mondom azt, hogy ezúttal valóban arról lehet szó, hogy csak a privát szférája miatt akadt ki. Elárulom neked a nők egy szokását: Meghagyják facebookon ismerősnek az exeiket. Állandóan jönnek a "maradjunk csak barátok" dumával is. Ennek a dolognak egy célja van. Nem az, hogy akarnak tőlük valamit. Nem. Ha egy nő szakít, akkor fejben kasztrálja a férfit. Azért akarják tartani a kapcsolatot, és azért nézegetik az adatlapot, mert abban bíznak, hogy az exük nélkülük egy nyomorult, sivár életet él. Esetleg el is hízik.
Ez most halál komoly.
Nalam egy ilyen huzas miatt azonnal repulnel, pedig az egadta vilagon semmit nem akarok az exeimtol.
De az, hogy a hatam mogott a dolgaimban nyulkalsz, keres nelkul atallitgatsz dolgokat, es meg te vagy felhaborodva, nem ferne bele egy bizalmi kapcsolatba. Egyenfuggo, persze, de en nem toleralom a feltekenyseget, es tiszteletben tartom a masik privat szferajat, forditva ugyanezt elvarom.
Szerintem teljesen jogosan törölted le őket,mivel ha veled van és már állítólag semmi köze az exeihez,akkor semmi oka arra,hogy kiakadjon,egyáltalán még nem is kellett volna ideáig eljutni.
Ha csak nem...vissza-vissza nézeget hozzájuk,vagy még nincs túl rajtuk.
Szerintem beszélj vele erről,és kerdezd meg tőle,hogy fordított helyzetben, ő mit csinált volna,vagy neki milyen lenne???
Ennyit tudok tanácsolni.
Én bezzeg hagynám, hogy megnézzen bármit.
Nekem az a véleményem, hogy egy bizalmi kapcsolatban azok jönnek a privát szférás dologgal, akik rejtegetni akarnak valamit.
Egyetértek.
Szerintem van ott valami más is a dologban.
Ha nekem nincs semmi titkolnivalóm a párom előtt,akkor nyugodt szívell megengedem,hogy belenézzen a dolgaimba, és nem fogom az privátszférámra...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!