Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a pasim mennyire lesz mérges ha rajön, hogy kitöröltem az exeit a facebook ismerősei közül?
Minden rendben ha olyan 3 év körüli elkényeztetett kislány vagy.
Ha ő töröl akko beszld meg vele. Vagy Fogadd el vagy lépj le.
Amit csináltál csak arról árulkodik, hogy csak magadra figyelsz ( saját érdekeset nézted az ő véleménye mellékes) és önbizalom hiányos van ( képtelen vagy elhinni, hogy neki te elég vagy).
igen tudhatod, hogy mit nézett...KÉRDEZD MEG!!!!
ha ennyire szar köztetek a kommunikáció + féltékenykedtek az egész kapcsolat szar...
a pasi se tehet meg bármit...neki sem volt jogos, hogy töröl valakit az ismerőseid közül, max megkérhet rá téged!!! KÉRHET nem parancsolhatja...
szerintem feleslegesen raboljátok egymás idejét, de a ti dolgotok...
Mond el neki őszintén, hogy mit csináltál, és azt is valld be, hogy miért. Nem öltél embert, ha normális felfogása van akkor megérti, hogy miért bánt a dolog, és törölve hagyja őket, vagy esetleg azokat visszaveszi akikkel jobb kapcsolatot ápol.
Ez nem szakitó ok, mindent meg lehet beszélni, és szerintem is van jogod hozzá, hogy tudj egyes dolgokról. :) Én is csináltam már olyat, hogy elvettem barátom telefonját és átnéztem a képeit/insagrammját sőt, nem vagyok büszke rá, de az üzeneteit is. De elmondtam neki, amint volt rá lehetőségem. Ő kicsit meglepődött, de nem volt mérges, mert ő is szokta csinálni. Féltékenység igen, meg magánszféra, de ha nincs senkinek semmi relytegetnie valója akkor nem kell tulreagálni a dolgokat.
Mi olyat csináltunk a napokban, hogy telefont cseréltünk és instagrammról töröltünk minden olyan embert a másik ismerősei közül akik nem voltak szimpatikusak a képeik alapján (ha közeli barát akkor maradhatott). Igy mindenki megnyugszik, és a béke is visszatér. Meg ha te vagy a barátnője, akkor nincs szüksége, hogy más csajok képeit nézegesse.
Csak mond el neki, kérj bocsánatot, de tudasd vele, hogyan érint a dolog. Ha jó a kapcsolatotok akkor meg fogjátok tudni beszélni.
17/L
Biztos borítanám a sz a ros bilit,mert belepiszkáltál a dolgaimba,úgymond.Menj el pszichológushoz,TB kártyával ingyenes.
22/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!