Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lesz mérges a barátnőm, ha azt mondom neki "csókosom"?
Mert egyrészt ez egy elég gyökér becenév a barátnődnek ami ráadásul még jól sem hangzik. Ez olyan egyébként is mintha egy kalácsnak azt mondanád, hogy muffin. De oké... Nálam szívem, drágám, életem, na meg drága egyetlen gyönyörű virágszálam, ha valamit nagyon szeretnék... Nekem sikerült kinőni az ilyen nyuszikám, sziszám, tündéjkém, hasonló dedóból. Persze most le fognak pontozni azok a lányok, akiknek macikám a palijuk, és a srácok akiknek megragadt a kreativitásuk a cicánál, de akinek nem inge ne vegye magára.
Na mindegy, egyszer majd felnősz.
De ha már mindenképp kreatív és egyedi akarsz lenni becenév terén, akkor találj ki neki valami értelmesebbet, ami legalább cseng valahogy.
A szívem, drágám, életem semmivel sem kreatívabb, mint a cica.
Ugyanaz a sablon, csak kicsit "komolyabb".
Nagy bajok lehetnek, ha ettől tartod magad kreatívabbnak bizonyos embereknél :D
Leszóltad őket, és azt írtad, kinőttél belőle. Ez arra enged következtetni, hogy kreatívabbnak, többnek tartod magad náluk.
Nem mondom, hogy igyál még kávét, hogy értelmezd a saját írásod, akkora mennyiségű koffein nem tenne jót.
Kinőttem belőle, túl léptem egy bizonyos szakaszt és már kreatívabbnak illetve többnek tartom magam másoknál?! Az szép... Ez a válasz is a kreativitásnak köszönhető ugyebár. Köszönjük Emese! :)
Megadod a számod cica? Olyan jó veled beszélgetni, bearanyozod a napomat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!