Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom exe a gyerek miatt folyamatosan belerondít a képbe. Már veszélyeztetve érzem magam és elegem van. Mi lesz így?
Kèt hónapja vagyunk együtt, a gyerekszületès miatt az exe elèggè elhanyagolta. Mi pedig egy helyen dolgoztunk a cèges bulin kicsit többet ittünk ès össze gabajodtunk. Ezt akkor megtudta a nő is. Akkor kidobta a párom, mi most albèrletben lakunk.
Viszont kezd elegem lenni a párom egyre több idôt tölt velük azon kívűl, hogy hetente egy napra ide hozza azt a bőgőmasinát. Akkor hozzá se lehet szólni mert a gyerek az első.
Alig jövünk ki a pènzből mert az exnek fizeti a lakás rezsijèt.
Ès naponta beszèlnek, egyre inkább azt èrzem hogy engem elhanyagol.
Mivan ha kibèkülnek? Azt nem hagyhatom. Mit csináljak?
Remélem kidob mint macskát szni.
Remélem kibékülnek és együtt lesz papa mama a gyerekkel.
Ha annyira oda lenne èrte akkor nem költöztünk volna együtt az albèrletbe.
Ès nekem mièrt kellene nap hosszat elviselnem a gyerekèt.
"Ha annyira oda lenne èrte akkor nem költöztünk volna együtt az albèrletbe. "
Mert kidobták, mint írtad, és mert nincs pénze, szintén írtad. Érthető, hogy összeköltözött veled, mert máshova nem tudna menni. Szerintem alig várja, hogy visszafogadja a másik nő (még exnek sem merném nevezni.)
"Ès nekem mièrt kellene nap hosszat elviselnem a gyerekèt."
Az ő gyereke. Ha nem fogadod el őt így, akkor nem is érdemled meg. Bőgőmasina pedig te vagy.
Tekintve a stílusodat, én is bőgnék egész nap, ha egy légtérben kéne lennem veled :D
Emellett végtelenül buta és primitív vagy, szerinted van bármi bizonyító ereje annak, hogy összeköltözik veled valaki, akit kidobtak otthonról?
Ennyi erővel mehetett volna bárhova.
" a gyerekszületès miatt az exe elèggè elhanyagolta." Mindjárt megszakad a szívem, b.meg.
"a cèges bulin kicsit többet ittünk ès össze gabajodtunk." Biztos alap egy hosszútávú kapcsolathoz :D
" hetente egy napra ide hozza azt a bőgőmasinát. Akkor hozzá se lehet szólni mert a gyerek az első. " Ez előbb is eszébe juthatott volna a hülyegyereknek, akkor talán most nem kell itt rinyálnod, mert bottal se piszkált volna meg.
"Alig jövünk ki a pènzből mert az exnek fizeti a lakás rezsijèt. " Most még csak a rezsit, ha véglegesítik a különélést, ennél jóval többet fog fizetni a gyerekre. Akkor mit fogsz csinálni, elmész prostinak, hogy ennek az aranyembernek legyen mit enni?
"egyre inkább azt èrzem hogy engem elhanyagol. " Kezdenie se kellett volna veled. Képzeld el, ha neadjisten te is szülsz neki egy gyereket, akkor milyen lenne...
"Mivan ha kibèkülnek? Azt nem hagyhatom. " Mért ne hagyhatnád? Ne mondd, hogy ennél jobbat nem találsz.
Rúgd ki a francba, vele is jót teszel, magaddal meg még jobbat. Ha nem engeded el, meg is fog gyűlölni, mindegy, hogy az egész történet amúgy kettőtökön múlott. Nem hiszem el, hogy neked megéri ez az egész, a megaláztatással, a filléreskedéssel, a gyerekhez alkalmazkodással együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!