Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy lehet ennyire figyelmetle...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet ennyire figyelmetlen, és bántó a párom?

Figyelt kérdés

26 éves nő vagyok. Párommal és az öcsémmel (25 éves) 3-an élünk együtt. Párom szinte mindent elfeljt. A szülinapokat, évfordulókat..Ezért is lepett meg pénteken egy SMS-el, amiben azt írta, hogy nőnapra kitalál nekem valami szép meglepit. Tegnap már vitt anyukámnak virágot, és ma volt az anyukájánál. Nemrég jött haza, és odaadta amit az anyukája nekünk küldött, csokit, majd közölte velem, hogy nekem nem vett semmit, semmi kp-ja nem maradt (teszem hozzá bankkártyája teljes fizuval nála)..és ennyi, még egy Boldog Nőnapot mondat sem csúszott ki a száján..Kimentem a fürdőbe és jól kibőgtem magam...fogalma sincs, hogy mennyire megbántott, és megalázva érzem magam.

De még a testvérem se mondott nekem kanyit se! Nagyon rosszul esik azok után, hogy én mindent megteszek nekik, és mindig számíthatnak rám...

Apukámtól és a munkahelyemtől kaptam virágot...de aki igazán fontos nekem az bánt meg a legjobban..

2010. márc. 8. 19:46
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

21:36-nak

tehat:

1., ram sosem figyel senki? ez igy nem igaz, mert tudom, hogy szeretnek, mert tapasztalom. csak nem koszontenek fel.

2., nekem a baratnom mindig a fejemben jar, ejjel, nappal, ebed kozben, elalvas elott. o is tudja, o is ugyanigy erez. ahhoz, hogy kifejezzuk a masik irant a szeretetunket nincs szukseg "unnepekre", barmikor megtehetjuk, barmikor tudathatjuk vele.

vagy csak gondolj bele: ezek szerint ( mivel en nem tudok ferfinaprol ), akkor a parjaink nem is gondolnak rank? a ferfiak most akkor el vannak hanyagolva?

igazabol en ugy gondolom, hogy teljesen felesleges barmilyen komolyabb tarsalgast folytatni ebben az ugyben, mert szerinted neked, szerintem pedig nekem van igazam. :D

de orulok, hogy ertelmesen reagaltad le a hozzaszolasomat.

2010. márc. 8. 22:14
 12/16 anonim ***** válasza:

36-os vagyok.

Én örülök ,hogy Ti igy vagytok vele.De gondolom akkor a Ti kapcsolatotok alapjáraton is rendbe van.Biztok egymásban és a szerelmetekben.

Az én helyzetem más.Mármint...a barátommal már amúgy is végét járja a kapcsolatunk.Ebbe most nem megyek bele,de amikor nemrég kiirtam itt egy kérdést a kapcsolatunkról,mindenki azt irja ,hogy a helyemben hagyná a fenébe.Szóval fogalmam sincs szeret-e még...ehhez jön még az önbizalomhiányom...a barátom is tudja,hogy milyen értéktelennek érzem magam,de nem törödik vele,mert az elején kijelentette neki ehhez semmi köze.

Apumról meg ne beszéljünk...rajta tényleg nem lepődtem meg...mert alkoholista...és úgy őszintén nemcsak ilyeneket nem tud,hogy nőnap...de az én alapvető életemről se tud semmit.Pl ballagásomra,szalagavatómra se jött el.Nem érdeklik a jövőbeli terveim,hogy kivel járok...semmi...

Csak énmeg reménykedek benne ,hogy majd megváltozik a helyzet...hogy rájuk jön egy kis figyelmesség tudom butaság ,hogy most pont nőnapon..de azért a remény még is ott van mégis.Mert egyszerüen annyira szeretném,hogy egyszer az életben legyen körülöttem egy olyan férfi aki törödik velem.(apám ugye nem,rokon nem,fiútesó nincs)...egyszerüen csak annyira szeretném!

2010. márc. 8. 23:01
 13/16 anonim ***** válasza:
25%

Kedves kérdező:

Szoptad már le végig a párod?

2010. márc. 9. 01:59
 14/16 anonim ***** válasza:
0%

F@szt kell rinyálni egy nőnapon!

Egyenjogúság van nem?

Annyi jogod van ünnepelve lenni amennyi jogunk nekünk férfiaknak. Magyarán, ne nyivákolj vagy maradj otthon háztartást vezetni.

2010. márc. 9. 02:01
 15/16 anonim ***** válasza:
0%
Tudod ha szájba fingott volna az bántó lenne, ámde igen figyelmes, hogy saját termékkel kíván dezodorálni!
2010. márc. 9. 02:02
 16/16 A kérdező kommentje:

Tényleg nem kaptam semmit...

És nem várom le, hogy ajándékokkal halmozzon el! Csak néha jól esik, ha önzetlenül, noszogatás nélkül kapok valami apróságot, vagy egy kedves gesztust, nem többet!

Az elmúlt 6 évben csak arra törekedtünk, hogy párom üzlete beinduljon. Neki csak azzal kellett foglalkozni, minden más rám maradt. Születésnapjára, évfordulóra, névnapra mindig megleptem valamivel, aminek tényleg örült, de én még soha nem kaptam úgy ajándékot, amit ne én mondtam volna neki, és ne én mentem volna el kiválasztani, és ne együtt vettük volna meg, mert neki semmi kreativitása a téren. TEGNAP igen jól esett volna, ha gondol rám is, nemcsak magára!

Egyébként köszönöm a köszöntést! És minden nőnek BOLDOG NŐNAPOT:P

2010. márc. 9. 06:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!