Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van értelme úgy járni valakivel hogy nincs túl az exén?
Figyelt kérdés
Lassan 3 hónapja vagyok együtt a párommal és szó szerint minden találkozásnál és szinte mindenről képes előhozni az exét akivel 2,5 évig jártak és el is akarta jegyezni csak a lány az egyik nap szó nélkül lelépett. Komolyan lassan jobban megismerem az exét mint őt...(milyen bugyi állt jól neki,milyen telefonja volt,milyen a természete,mikor feküdtek le utoljára,amikor sétálunk valahol arról is sztorik jutnak eszébe vele.Felzaklatják régi képek.. és még rengetek más) Nekem mégis szidja őt. Mit gondoltok erről?2015. aug. 11. 16:36
11/19 anonim válasza:
Az én barátomnál is ez volt a helyzet. Viszont különböztünk egymástól az exétől, csak a haj és picit arcra hasonlítunk, de abba se nagyon :D Szóval kapcsolatunk elején alig foglalkozott velem a barátom, mondhatni csak dugópartnerként voltam jó neki. Nézegette az exe adatlapját. Egyszer elmesélte, hogy kavart mellette egy csajjal, de az bonyolult sztori, de azt is elmesélte. Kiderült, hogy mellettem is kavart azzal a lánnyal (de nem csalt meg és nem a barátomban bíztam, hanem másban ezügyben) és érdekes, arra a lányra, akivel az exe mellett és mellettem is kavart sokkal jobban hasonlítok, alkatilag, arcra, sőt, érdeklődési kör is, csak én nem voltam r*b@nc (elterjedt hír róla, hogy az, nem utálatból írom). Ekkor volt egy nagy veszekedésünk, szüneteltünk is 1 hónapig, mondtam neki, hogy ez nekem nem kell. Nem akarom hallgatni az exei történetét huszadjára is, az utolsóról már azt is tudtam, hol van a G-pontja :D Na és inkább menjen a másik lányhoz, aki után mindig sóvárog. Én addig ismét belekezdtem a bulizásba, Ő is elkezdett ismét mindig kijárni a barátaihoz, berúgott, elment rokonokhoz, sokat gépezett... Megbékéltem a helyzettel, annyinak tartottam a dolgot, hisz nem is kerestük egymást. Akkor kolis voltam és sok fiú barátom volt, volt 1-2, akiknek tetszettem is, de soha egyikkel sem kavartam, valahogy nem akartam. Egyszercsak feljött a portás egy nagy rózsacsokorral és ma kezembe nyomott egy mintás borítékot. Mivel megviccelgettük egymást, így gondoltam a fiúk a poénkodtak, így már eleve félve bontottam ki, hogy na vajon... mit kell csinálnom, minek a "kezdő lánca vagyok" :D Mindegy, nagy baráti társaság volt és mindig volt egy "kezdő lánc", amit folytatni kellett :) Kibontottam... hát nagyon meglepődtem, mert nem az volt... a fiú írt nekem, hogy 1 hónap alatt minden átgondolt, minden exe cuccát kidobta, letörölte a képeket, letiltotta az összeset, semmi emlék nem maradt róluk, csak én létezem... na és következett a nagy lelkizés. Lent várt engem, így lementem és megbeszéltünk mindent. Adtunk magunknak kis időt, megbírja-e állni, előhozza-e megint, tényleg eltűntetett-e mindent. Igazából nem bulizni ment ki, csak berúgni (sokan azt hiszik ez a megoldás) :D Elmondta, hogy semmi se hatotta meg, gépezés is unalmas volt, nem kötötte le semmi. Ő nem szeretett sehova menni, de én nyaggattam, így sok helyre elmentünk, bár Ő nem szerette... viszont ez is hiányzott neki :) Szóval ismét összegabalyodtunk, azóta össze is költöztünk és nem hozza fel az exeit, a barátaihoz sem jár ki annyiszor (max. velem megy ki). Ennek 4 éve :)
12/19 A kérdező kommentje:
köszi ez tanulságos történet volt,sajnos a kérdés óta eltelt 2hónap azóta is előjön rendszeresen úgyhogy szerintem én is szünetet fogok kérni
2015. okt. 27. 10:36
13/19 anonim válasza:
ne, dobd ki, ha neki az exqqq kell, menjen hozzá! Nem éri meg, főleg ha te komolyan tervezel vele!
14/19 A kérdező kommentje:
vissza nem menne hozzá csak akkora traumát okozott neki hogy képtelen lezárni,elfelejteni...mindenről eszébe jut és nekem ezt nagyon rossz hallgatni,hiába kérem hogy ne hozza fel többet, nem tudja tartani,fél óra nem telik el a kérés óta megint előjön..
2015. okt. 27. 10:59
15/19 anonim válasza:
Nálunk semmi hasonlóság nem volt az ex és énköztem, én karcsú, tiszta, igényes, jólelkű, törődő (nem csicska) voltam, az ex meg nagydarab, koszos, igénytelen, csalfa, rosszindulatú, jétszínű k....
Azótza már én is szemetebb lettem, de ez már más tészta.
Szóval nincs mindenkinek "szerencséje":)
16/19 anonim válasza:
Ne hidd hogy nem menne vissza. Az én volt párom is többnyire panaszkodott, mégis visszament:( szóval bármi lehetséges! Ha el akarná felejteni, nem erről beszélne egyfolytában.
17/19 A kérdező kommentje:
letiltotta mindenhonnan,amikor egyszer felkereste a csaj emailen,egy nagy regényben leosztotta és elküldte hogy találjon valakit akivel boldog neki sikerült..stb viszont ezek ellenére is folyton felhozza ha szidva utálkozva de akkor is.. viszont ha ezt megemlítem neki hogy zavar kikéri magának hogy nem igy van,én gondolom túl..stb
2015. okt. 27. 11:16
18/19 anonim válasza:
Szerintem ez a pasi direkt élvezi, kitoltak vele. Ebben az esetben egy aszkétával állsz szemben, aki ha túl is lesz az exén akkor sem fog tudni normálisan állni a nőkhöz, mindig az kell majd neki, aki átb... a palánkon. És aztán általánosítani fog, mint az itt picsogó pasik nagy része. vagy... senkit nem fog magához közel engedni érzelmileg.
Szerintem nem érdemes ilyen emberre pazarolnod az idődet.
19/19 anonim válasza:
Velem is ez volt, egy olyan srácba szerettem bele, aki a 4 éves első szerelme szakításán nem volt túl, pedig már 1 éve történt, Mielőtt megismerkedtünk. Folyamatosan felhozta őt, hogy mennyire utálja, mi volt a probléma vele, hogy nézett ki, mit csinált, Hányszor élvezett el, hogyan sz*pott, milyen volt a családja stb. Egyszer még a nevén is szólított véletlenül engem, és arra is rákérdezett, hogy az ő fürdőruháját viszem-e nyaralni (mármint az exének volt olyan mintás, nekem nem). Ezeken kívül természetesen mindig kiemelte, hogy csak engem szeret, mennyivel szebb vagyok és jobban hozzáillek személyiségben, stb. 4 évig bírtam, addigra kész idegroncs lettem. Folyamatosan az exével hasonlítgattam össze magam a közösségi oldalon, teljesen tönkrement az önbizalmam, és az ítélőképességem. Gyönyörűnek láttam egy olyan lányt, akit azelőtt sem személyiségileg, sem külsőleg nem soroltam volna magam mellé. Miután szakítottunk (pedig volt minden, összeköltözéstől kezdve a lánykérésig), újra felvette a kapcsolatot az exével, és egy társaságban vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!