Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Néha komolyan jó lenne megvern...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Néha komolyan jó lenne megverni engem, azt mondja. Normális dolog ez?

Figyelt kérdés

Ezt szokta mondani a barátom. Hogy néha ábrándozik arról, hogy addig üt, amíg eszméletemnél vagyok. És ha nem moderálom magam, meg tudja mutatni egy rosszabb oldalát is. Számára nincs olyan, hogy öreg, gyermek, nő - meg kell ütni őket, hogy meg legyenek nevelve...

23/F

19/L

2015. aug. 10. 09:52
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Ez beteg! Menekülj!
2015. aug. 10. 11:05
 12/19 anonim ***** válasza:
25%
11-es Ha nő csinálná akkor az már elfogadható mert megtudja védeni önmagát?
2015. aug. 10. 11:09
 13/19 anonim ***** válasza:
Ha a leírás alapján a kérdésed komoly akkor meg is érdemelnéd
2015. aug. 10. 11:54
 14/19 anonim ***** válasza:
47%
Vald be hogy csak azért vagy vele mert ez izgat, ha kedves lenne kidobnád és keresnél valakit aki megnevel.
2015. aug. 10. 17:48
 15/19 anonim ***** válasza:
80%

Draga 6os! Sztem ne tedd mar egy lapra az onvedelmet azzal amirol ez a kerdes szol! Itt nem arroo van szo hogy a kedves kerdezo palacsintasutovel tamad a pasijara es az megvedi magat!

Amit te csinaltal az onvedelem volt, nem pedidig a barstnodet verted el mert az kinyujtotta rad a nyelvet!

Gondolom te sem torod ki egy gorbebotos bacsi nyakat csak azert mert nem megy ek egyenesen a keritesed mellett!

Ha viszont ok nelkul versz el vkit akkor duhkezelesre kene jarnod!

Kerdezo, elmondanad hogy milyen esetekben mindd neked ilyet? Konkret esetre gondolok!

Es egyebkent felsz tole vagy egyszeruen csaj szereted es azert nem hagyod ott?

Viszont arra azert kivancsi lennek hogy ezekbol az 'igeretekbol' mit valt be?

2015. aug. 10. 20:19
 16/19 anonim ***** válasza:
77%

#6! A te eseted teljesen más, nem ugyanaz a kategória.

Kérdező:

"Hogy néha ábrándozik arról, hogy addig üt, amíg eszméletemnél vagyok. " - ha nem akarod a bántalmazott nők táborát növelni, akkor szakítasz.

2015. aug. 11. 09:17
 17/19 omba ***** válasza:
100%

Beteg elme... majd ő neveli az emberiséget - és ehhez elég a verés.

Küld el a francba.

2015. aug. 18. 16:32
 18/19 anonim ***** válasza:
6-os igazsd van. En buszke vagyok rad! Nemcsak jol bokszolsz, hanem meg okos is vagy ! En is bujom a jogszabalyokat es nem felek hasznalni egy ket fogast, ha szukseg van ra es a jog is engem ved eppen. N
2015. aug. 18. 18:30
 19/19 anonim ***** válasza:
9: Hát ezt egészségesen úgy kellene lereagálnia, hogy 1. észleli, hogy rosszul van tőled 2. szól erről, és hogy nem bírja ezt elviselni 3. tiplizik.
2018. márc. 25. 00:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!