Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm gyerekes. Mit csináljak?
Sziasztok!
Jelenlegi barátnőm gyerekesen, éretlenül viselkedik egyfolytában. Természetesen tud komoly is lenni, ha olyan témáról van szó, de ez ritka pillanatok egyike. Szinte mindegyik mondata után felnevet, pedig abszolút semmi vicces dologról nincs szó. Esetleg zavarban van?
Nagyon szeretem őt, nem szeretném ha emiatt elválna útjaink, de úgy érzem, muszáj cselekednem ennek érdekében, mert komoly, érett kapcsolatra vágyom.
Kérlek szépen titeket, segítsetek tanácsaitokkal, mit csinálhatnék, hogyan adjam tudomására, hogy zavar engemet?
(Barátnőm 20 éves)
20, azt mégsem írhatom, hogy törődj bele és vedd el feleségül is.. Nyilván a kérdező sem 50 éves, hogy meg akarjon már állapodni mindképp valakinél. És erre mondom, hogy én még mindig őszintébb vagyok, mint akik irták, hogy "fogadd el, ne akard megváltoztatni".
Ez így is van, ne akarja megváltoztatni, de akinek már ez problémát , zavaró tényezőt jelent egy kapcsolatban, avval véleményem szeirnt más dolgok lappangnak a háttérben.
Nekem a kérdező szavaiból az jön le, hogy egy "debil " a barátnője. Lehet, hogy nem így akarta megfogalmazni, mégis így sikerült, tehát valahol mélyen ezt ő is így gondolhatja, még ha nem is vallja be magának vagy elkezd tiltakozni. Akit az ember igazán szeret, azt minden hülye tulajdonságával elfogadja és nem nevezi "gyerekesnek", "éretlennek" "komoly, érett kapcsolatra vágyom". Nos, csak ezekből szűrtem le, hogy evvel a felfogással így kb semmi értelme a kapcsolatnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!