Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez normális ebben a korban, hogy ennyire gyerekes a barátom?
Olyanokra gondolok, hogy ha megbánt vagy megsért engem, sose kér bocsánatot, egyszerűen úgy tesz, mintha nem történt volna semmi. Amikor valami komoly dologról beszélnék vele állandóan elvicceli. Állandóan fingik, direkt még erőlteti is, nem zavarja hogy engem idegesít vele, vagy dobol az asztalon és fütyülészik, mert tudja hogy idegesít engem. Nem csinál/szerel/javít meg semmit, hiába könyörgök hetekig, de ha más pasik kérek meg, akkor vérig van sértve. Hétvégente mindig mennek berúgni a haverjaival, engem meg már sose hív. Ha veszek magamnak csokit vagy valami édességet, ő még akkor is kunyerál belőle, még ha nem is szereti azt, ha nem vagyok ott és elöl hagyom akkor meg megeszi előlem és újat se vesz. 25 éves.
Minden 25 éves pasi ilyen? Kinövi ezeket valaha is?
nem
ez az őstulok nem növi ki,csak hülyébb lesz és bunkóbb..............
gondold :kell ez neked???????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!