Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom nélkül strandra menni? Jogos, hogy féltékeny?
A gond az, hogy nekem régen sok barátom volt, túl jó nőnek tart, emiatt féltékeny. Exei mellett nem volt féltékeny.
Szeretnék elmenni nővéremmel strandra, de nagyon féltékeny, hogy majd néznek a pasik, meg nőként nélküle ott legyek. Nagyon idegesítő ez, de titokban menni meg nem akarok.
Már kértem sokszor, hogy felesleges a féltékenység, hagyja már, de csak folytatja. Azt is tudja, hogy sosem csalnám meg és rajta kívül nem érdekel más..
Mond neki, ha meg akarod csalni ahhoz nem kell strand. Az meg hogy néznek kit érdekel. Ha nem győzi le a beteges féltékenységét akkor még lesznek bajok szerintem.
Menjél csak strandolni!
A 15 éves lányt a szülei is elengedik. Milyen koncentrációs táborban élsz te, ahol megmondják, mit lehet?
Ilyen hülyéknek barátnő minek? Remélem, elhagyod. Nem érdemel meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!