Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit rontok el? Velem van a baj?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit rontok el? Velem van a baj?

Figyelt kérdés

mások által kedves,aranyosnak és szépnek mondott lány vagyok. (nem ego)

van egy srác az osztályban aki tettszik nekem,és ezt azért szerintem elég egyértelműen tudatára adtam. (pl órán mikor összenéztünk mosolyogtam,nagyon kedves vltam vele,volt h bókoltam stb) a srác szemében mégis csak egy "dugnivaló" csaj vagyok semmitöbb.

És sajnos nem ő az első ilyen eset.

2010. márc. 8. 13:32
 1/10 anonim ***** válasza:
A pasik már csak ilyenek. Nincs veled semmi gond, csak még túl fiatal vagy... Viselkedj és gondolkozz NŐként, ennyi a tanácsom. Valszeg akkor is sokan csak azt látják benned, hogy dugnivaló vagy, de legalább lesz miből válogatni.
2010. márc. 8. 13:36
 2/10 anonim ***** válasza:
az ilyenekkel nem kell foglalkozni!ha csak szexet akar neked meg tobbre van szukseged akkor hagyd a sracot!
 3/10 anonim ***** válasza:

Áhhá! Itt van a lényeg

"összenéztünk mosolyogtam,nagyon kedves vltam vele,volt h bókoltam "

Ha lese xarod többet érsz el :) Nem a te dolgod az udvarlás, ha valakinek bejössz majd hajtani fog rád és tedöntöd el hogy engedsz e neki

22F

4/10 A kérdező kommentje:

17 vagyok,szóval szerintem már annyira nem fiatal:)

és a srác amugy nem ilyen szexcentrikus,mivel még szűz.

2010. márc. 8. 13:37
 5/10 A kérdező kommentje:

próbáltam leszarni(most is épp próbálok nem rá gondolni)

de ő akkor felhivja magára a figyelmem,ugy csinál mint akinek tettszem,pedig sztem akkor igy már nem legalább komoly kapcsolatra...

2010. márc. 8. 13:38
 6/10 anonim ***** válasza:

Sose te kezdeményezz ez a pasi dolga - ha ő beszélgetne veled és tényleg szembetűnő hogy többet akar akkor viszonozd csak

22F

2010. márc. 8. 13:41
 7/10 A kérdező kommentje:

mondom,azt csináltam amit mondtál.

ő flörtölt velem én csak viszonoztam tovább mégsem léptünk..

2010. márc. 8. 13:43
 8/10 anonim ***** válasza:

Akkor erre csak annyit tudok mondani hogy vagy maga sem tudja hogy mit akar, vagy későn érő típus, vagy esetleg eléggé bizonytalan jellem

22F

2010. márc. 8. 13:55
 9/10 anonim ***** válasza:

Ebből nem következik egyik sem.

Az ellenkezője sem.

Az, hogy nem ő az első ilyen eset, már ad okot némi gyanúra, de az is lehet, csak ilyeneket fogtál ki, ez a "szint" a környezetedben. Próbálkozz máshol, másokkal is! Ha ott is hasonló visszajelzéseket kapsz, akkor lehet valami a viselkedésedben, öltözködésedben stb. ami ezeket vonzza. Akkor érdemes elgondolkodni ezen jobban, addig én nem törődnék vele, egyszerűen oda sorolnám, hogy "van ilyen". (Ez van, nem jött be, majd legközelebb, valaki mással...) ;)

2010. márc. 8. 14:03
 10/10 anonim ***** válasza:

szerintem hagyd a fenébe.

ha össze is jönnél vele ugyis csak megakarna huzni és otthagyna..és csak téged tenne tönkre.keress más pasi után aki megbecsül és nem csak egy dugnivaló csaj vagy a szemébe.

2010. márc. 8. 19:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!