Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki? . Ha egy kapcsolatban a lany az idosebb?
Figyelt kérdés
Mindenki azt mondja,hogy nem szamit a kor egy kapcsolatban.De azert ha egy 18 eves lany kezd ki 2-3 evvel kisebb fiuval akkor mar megszoljak.Miert ne lehetne a lany az idosebb?2010. márc. 8. 12:05
11/14 anonim válasza:
Én 15 évesen egy 14 évessel jártam.
Szerintem egyáltalán nem volt gáz. Alapból eléggé vonzanak a fiatalabb pasik. :P CSaládi gén..:D
Ne zavarjon! A szerelemben az a szép, hogy csak 2 résztvevője van. :)
12/14 anonim válasza:
Én 3 évvel vagyok idősebb a barátomnál és önmagában ez nem okozna gondot. a baj az, hogy én már lassan gyereket akarok ő meg hallani se akar róla.... a pasik ilyen szempontból amúgy is később érnek, még akkor is ha te vagy a fiatalabb, akkor is előfordulhat, hogy éveket kell arra várnod, hogy hajlandó legyen gyereket vállalni... nem egyszerű a helyzet. de nálatok ez még nem aktuális, úgyhogy szard le ki mit szól, hogy fiatalabb a pasid, mint hangsúlyoztam , nem maga a korkülönbségből származnak a gondok.
13/14 anonim válasza:
Persze, hogy lehet a lány idősebb. Miért ne? Ki tiltja meg ezt neketek? Senki sem. Tedd azt, amit a szived diktál, és ne érdekeljen más véleménye. Csak az számit, hogy ti boldogok legyetek és szeressétek egymást. :D
14/14 anonim válasza:
Bele ne menj valahogy!
Még a végén boldogok lesztek, és akkor mi lesz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!