Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ciki? . Ha egy kapcsolatban a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ciki? . Ha egy kapcsolatban a lany az idosebb?

Figyelt kérdés
Mindenki azt mondja,hogy nem szamit a kor egy kapcsolatban.De azert ha egy 18 eves lany kezd ki 2-3 evvel kisebb fiuval akkor mar megszoljak.Miert ne lehetne a lany az idosebb?
2010. márc. 8. 12:05
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
86%

miért ne lehetne

lehet

másokkal meg nem kell foglalkozni

2010. márc. 8. 12:08
 2/14 anonim ***** válasza:
86%
Csatlakozom az első hozzászólóhoz. ;)
2010. márc. 8. 12:09
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
senkinek nincs hozzá semmi köze!
2010. márc. 8. 12:10
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Én 5 évvel idősebb vagyok mint a barátom, de nem érdekel hogy mit szól hozzá más.
 5/14 anonim válasza:
100%
szioka nekem is volt barátom fiatalab volt 1és fél ével de nem lehetett észre venni és ő büszke volt rá hogy idősebb csaja van !!!!!!!!!!!:)
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Nos, az első Kedvesem 16 évvel(!!!) volt előttem.

Csodálatos egy év volt, semmiért nem adnám.

Részemről ennyi a hozzáfűznivalóm a kérdéshez. :)

7/14 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy ciki! 2 éve és két hete vagyok együtt a barátommal.Én 25, ő 21. Nagyon szeretjük egymást. Amúgy külsőre meg nem mondaná senki, hogy én vagyok az idősebb, sőt!. Én benne találtam meg azt, ami nekem kell. Ennyi. Akinek meg nem teszik, ez van.
2010. márc. 8. 12:13
 8/14 somebodysomewhere ***** válasza:
87%
Egyetértek az előtemszólókkal. Bár nekem a barátnőim 80%-a idősebb volt nálam (volt, hogy egy hónappal, volt, hogy 3 évvel). Nem tudom miért, egyszerűen csak a korosztályomban valahogy érettebbnek találom az idősebb csajokat, és vhogy jobban meg tud ragadni bennük vmi. Azért túlzásokba nem esek, 30 felett nekem tabu a dolog, de az tény, hogy egyáltalán nme gáz a dolog, és egyre több helyen szembesülök vele, hogy egy-egy ismerősömnek idősebb barátnője vagy fiatalabb barátja van...
2010. márc. 8. 12:27
 9/14 somebodysomewhere ***** válasza:
79%
Amúgy 20/F
2010. márc. 8. 12:28
 10/14 anonim ***** válasza:
Miért lenne gáz?
2010. márc. 8. 12:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!