Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összevesztünk a párommal, de hiányzik nekem. Mit tegyek, h ne hiányozzon, hogy ne mutassam ki ezt neki?
Szia!
Nekem errol mas a velemenyem. Termeszetesen nem jo, ha a masik fel mindig termeszetesnek veszi, ha csak Te tepersz de en mindig is utaltam a jatszmakat egy kapcsolatban.
Hianyzik? Irj neki. Mondd el, hogy nagyon banod a veszekedest, amivel Te megbantottad, sajnalod. Hidd el, be fogja ismerni, hogy o is hibazott (gondolom ismer teged annyira, hogy tudja, ha valami sziven talalt). Bocsanatot is ker majd. Ha pedig nem, majd mondd el neki es akkor majd tisztazzatok.
Nekem is tanulasi folyamat volt ezen a felfogas kialakitasa de sokkal fonosabb dolgokba kell energiat fektetnem, mint, hogy azt akarjam elerni, hogy ne hianyozzon (ami lehetetlen).
Sok sikert! :)
Ha volt időd és ide írtál, ahelyett, hogy a pároddal kommunikáltál volna, akkor tévúton jársz. Vele kellene ezt megbeszélni. Keresd fel és beszélgessetek. /személyesen - ha lehet/ Itt senki nem oldja meg a lelki problémádat.
Csak Te magad.
(bocs, nem akartam keménykedni) - ez a valós világ lényege.
Semmi virtuális nem szükséges. Még mindig a közvetlen kapcsolat az igazi, nem az okos telefon és az internet a megoldás. ;)
"Miért baj, ha objektív véleményt akart hallani, olyan emberektől, ..."
Nem írtam, hogy "baj".
Aki ezt a kérdést feltette, szerintem nem gondolta komolyan, hogy majd egy internetes csapat fogja helyette megoldani ami az Ő(k) gondja.
Az Ő(k) körülményeit a részletekig ők ismerik, és ebből a részletekből kell saját maguknak megoldani a kapcsolatukat.
Ezt más senki nem tudja megoldani helyettük.
Csupán erről szólt amit írtam.
---
Ha azt kérdezte volna az Úr, hogy hogyan kell rajzolni egy szívet egy fehér papírra, az sokkal egyszerűbb lenne.
/Írásban az sem egyszerű./
Viszont élőben megmutathatom és kb. 5 sec. fog igénybe venni az életéből. Nem hetekig rágódna rajta.
Lehet, hogy a megoldás is ilyen rövid lenne a kérdezőnek.
Persze kérdezni szabad. ;)
Szerintem butaság volt a szándék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!