Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Le akartunk menni sétálni a barátommal és összevesztünk a kutyája miatt, szerintetek normális a barátom?
Ha nem birod az allatokat,akkor olyan pasi kene,aki szinten nem..
Vagy megettened,h o szereti es a kutyanak kell a seta.
hogy nektek mekkora gondjaitok vannak, el sem hiszem hogy a sz a ron összevesztetek
nem is tudom hogy most kinek van igaza, mert egyikőtök sem áll értelmes szinten ebben a vitában
Szerintem teljesen hülye vagy. Miért akarsz versengeni a kutyával, mikor nem kell?
Kutyás emberként mondom, ha a barátom hisztizne, hogy undorító a kutyám és nem hagyná, hogy törődjek vele, mert csak a sráccal szabad törődnöm, akkor otthagynám.
Akkor lenne helytálló az az állításod, hogy a kutyája fontosabb, ha nem engedte volna, hogy elmenj vele sétálni, mert ő csak a kutyával akar menni.
És az ilyen idióta lányoknak jut pasi, csak azért, mert csini a pofijuk...
Valószínűnek tartom, hogy a barátod nem puszta kézzel szedi fel a kakát, hanem zacskóval, tehát nem lesz szaros a keze. Egyébként meg egy kutyának minden nap szüksége van a sétára, ha be van zárva.
Te egy hülye, önző, féltékeny liba vagy, de nem tudom a barátodat sem sajnálni, mert az ő baja, hogy nem hajít ki a bánatba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!