Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért ilyen csekély a nők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen csekély a nők gondolkozásmódja és az ezzel kapcsolatos igényeik?

Figyelt kérdés

Voltam randizni az elmúlt időben néhány alkalommal, de nagyon kiábrándító volt az összes.

Minden nővel csak értelmetlen dolgokról lehet szinte beszélgetni: "jaj de cuki kutyus", "jaj de szép ruha", "jaj mennyit keresel". Egyikükkel sem voltam magam képes megérteni és mivel külsőre sem vagyok egy Adonisz (mondhatni elég ronda vagyok) ezért még csak egy szex sem jön össze sose.

Ilyen lányokkal én sem akarnék járni mert egy hajszálamban több intellektus van mint bennük összesen, viszont fizikai igényeim nekem is vannak. Sajnos bunkó sem vagyok, sőt hajlamos vagyok igazat is mondani és mindig hoppon maradok.

A nők semmibe veszik az intellektust sőt, határozottan hátránynak érzem, amikor minden buta csodaszép lányokkal rohangál csak azért mert jól néz ki, legalább is ezt hittem sokáig, de most már kezd körvonalazódni bennem, hogy értelmi szinten is mozognak.

#férfi #nő #magány #csekély_értelmi_képesség
2015. aug. 4. 21:44
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
35%
#31: Dehogy! Azt a 10%-ot nem találjuk.
2015. aug. 4. 22:52
 32/38 A kérdező kommentje:

26-os: Ez jogos kérdés lenne, ha a randizás nem a párkapcsolati probléma inicializációs fázisa volna. Arról nem tehetek, hogy az oldal így kategorizálja. De számomra ugyan azt a problémakört képzik.

Egyébként nem vagyok "annyira okos", csak olyan valakit keresek magam mellé akivel megértjük egymást.

27,31: Te most zsarolni próbálsz ? Annak tűnik. Akkor már inkább a német.

Ez egyáltalán nem igaz, hogy a 90% kell. Nekem az kellene akivel jól kijövünk és megértjük egymást.

29-es: Volt elég ilyen eset sajnos, a korábbi tapasztalatok is hasonlóak voltak. Volt olyan eset amelyik egyből azzal jött, hogy ő mennyire vallásos (bár ezt neten még nem említette) és szexről ne is álmodjak. De ha feleségül venném akkor bezzeg bármire hajlandó lenne. Azt hittem álmodok. Ezt nagyjából az előtt tudatta velem mielőtt bemutatkozott volna. Jól hangzik ?

2015. aug. 4. 22:57
 33/38 anonim ***** válasza:
65%

"ráadásul egy próbát minden megér, elvégre úgysincs sokkal jobb dolgom. " - Rossz hozzáállás. Egyébként én mindig kiszúrtam, ha valaki úgy állt hozzám, hogy, hát egy próbát megér, egy a sok közül. Nem is vettem komolyan. Tudod, nekem azért fontos, hogy én érdekeljem, ne csak egy próba legyek a sok közül, az olyan degradáló... Tudod, sorsjegyet szokás így venni, nem nagy áldozat, aztán vagy bejön vagy nem...

Keress értelmes nőket olyan helyen, ahol találhatsz is. Keress közösséget az érdeklődési körödhöz, biztos vannak ilyenek. Bár lehet, hogy ezeket már megtetted, nem tudom, de nagyon sok nyavalygó csak a négy fal között várja a sült galambot.

Akármennyire szidják a Facebookot sokan, én pl. ott benne vagyok engem érdeklő közösségekben, csoportokban, könyvek, utazás, kreatív hobbi, engem érdeklő háziállat, és volt, hogy alakult így ki barátság is. Több nem, mert nem volt célom társkeresés, de ha akartam volna, biztos arra is találok módot. Régebben még működtem ilyen ugorjunk fejest a randiba ismeretlennel dolgok, társkeresőről, most pár éve már inkább az ismeretségi köröket preferálom (ez úgy 25 éves korom után változott meg), mert ott nincs annyira színjáték, az emberek magukat adják, és nem lutri, a közös téma meg adott.

2015. aug. 4. 23:09
 34/38 anonim ***** válasza:
65%

Én szeretek mindenféléről beszélgetni. Mondjuk az irodalom pont rohadtul nem érdekel, a történelemmel még elvagyok, a filozófia érdekel, a természettudományok pedig nagyon is érdekelnek. A politika is érdekel, bár nem párt szintre lebontva, de eszmék szintjén nagyon is érdekes téma.

DE NEM AZ ELSŐ RANDIN. Egy kb ismeretlen emberrel még az életcéljaimat sem akarom megosztani. Ha megkérdezi, hol látom magam 5-10-30 év múlva, kb valami nagyon lebutított választ tudnék adni. Nem úgy megy az ember randira, hogy ezekre a témákra fel van készülve, és nem első randin kéne végiggondolnom, hogy tényleg, mit is akarok... 5 éves tervem még van, de utána? Konkrétan ötletem sincs. Persze jól jönne egy gyerek, de hogy végül is itthon maradnék vagy külföld, az még messze nem dőlt el. Meg persze kéne munka, de hogy multinál vagy kisebb cégnél, amikor még csak most kezdek dolgozni? Honnan tudjam melyik fog 5-10 év múlva jobban tetszeni... Akarok egy macskát, AZ CUKI! De ez legalább biztos. Ha már együtt vagyok valakivel vagy legalább is jó barátok vagyunk, akkor jó program ezekről elmélkedni egy pohár bor/bögre tea mellett, de nem egy első-második randin...

2015. aug. 5. 03:44
 35/38 anonim ***** válasza:
Nem olvastam el vegig a hozzaszolasokat, de szerintem Te is bunko vagy, mert rogton leakarok rohanni oket melyebb erzelmekkel, es nem hagysz idot hogy kialakuljon koztetek barmi is es elhamarkodottan kovetkeztetsz. Elso randikon en is csak altalanosabb felszinesebb dolgokrol szoktam beszelgetni, a kutyakrol, divatrol, filmekrol, tehat ertelmetlen dolgokrol es ahogy ismerkedtunk ugy kezdtem el nyitottabb lenni es jobban mertem en is elmondani a velemenyemet sok mindenrol. Tehat elsobb ismerd meg a lanyt utana alkoss velemenyt. Vigyel bele egy kis szexualitast is, hogy kezdjen affele orientalodni a dolog hogy erdekled a lanyt mint not, dicsergesd hagyd kibeszelni magat, es fekudj le vele es majd utana haladtok elore.
2015. aug. 5. 07:36
 36/38 anonim ***** válasza:
100%

Velem lehet beszélni az élet nagy dolgairól, szeretek is egyébként ilyesmiről társalogni, de nem az első randin...

Mi a téma az első randin? Ki vagy te, mit csinálsz, miket szeretsz, hobbi, sport? Milyen ambícióid vannak? Én elég utazgatós vagyok, arról nagyon szívesen beszélek. Sokféle emberrel találkoztam már, ez is lehet egy mélyebb téma kezdete stb..

De nem most fogjuk kivesézni, da Vinci munkásságát, illetve azt, hogy Hitler mit csinált szarul. Na meg nem fogunk párhuzamot vonni a grafit ceruza és szabadkőművesek közt.

Szóval lehet érdekes dolgokról beszélni anélkül is, hogy felcsapnánk az egyetemes történelem könyvet és az Élet és tudományt...

2015. aug. 5. 11:27
 37/38 anonim ***** válasza:
Én szinte bármiről képes vagyok beszélgetni, ha a helyzet hozza a témát. Sokkal rosszabb azon erőlködni, hogy na vajon miről beszéljünk, hogy ne legyünk ott kukán, a sablon kérdéseket-válaszokat amúgy sem szeretem. Nyilván nem államvizsga, illetve kampány szintű értekezést értek a komolyabb témák alatt sem, de ha szóba kerül ilyen, van valamilyen véleményem, vagy ha valamiről nincs, akkor meséltetem a másikat.
2015. aug. 5. 11:49
 38/38 anonim ***** válasza:
100%
Én mondjuk már ott elakadok a logikai menetben, hogy olyan nőkkel randizol, akiket lenézel. Ha olyat választasz ki, akiről azt mondod, hogy jó esetben is átlagos, akkor már rég rossz. Kezdjük ott, hogy miért nem olyannal mész el valahova, akit nem 'rangsorolsz' a többi nőhöz viszonyítva, hanem tetszik neked? A másik az, hogy attól még nem buta valaki, hogy nem akar az univerzum kérdéseiről beszélgetni veled az első randin. Én sem vagyok buta, de az első randin inkább kicsit könnyedebb témákról szeretnék beszélni, ráérünk még pl. a politikát megvitatni később. Szerintem mondjuk egy beképzelt, másokat lenéző ember egyébként sem lehet túl intelligens, mert az intelligenciában az is benne van, hogy rájössz, hogy jé, ebben a másik személyben is van érték, csak nem az, amit én keresek. Vannak szélsőséges esetek, de kizártnak tartom, hogy csak olyannal találkoztál eddig. A másik, ami elég vicces, hogy randiztál pár nővel, akikkel nem passzoltatok össze, így minden nő hülye és semmibe veszi az intellektust.
2015. aug. 5. 15:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!