Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért ilyen csekély a nők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen csekély a nők gondolkozásmódja és az ezzel kapcsolatos igényeik?

Figyelt kérdés

Voltam randizni az elmúlt időben néhány alkalommal, de nagyon kiábrándító volt az összes.

Minden nővel csak értelmetlen dolgokról lehet szinte beszélgetni: "jaj de cuki kutyus", "jaj de szép ruha", "jaj mennyit keresel". Egyikükkel sem voltam magam képes megérteni és mivel külsőre sem vagyok egy Adonisz (mondhatni elég ronda vagyok) ezért még csak egy szex sem jön össze sose.

Ilyen lányokkal én sem akarnék járni mert egy hajszálamban több intellektus van mint bennük összesen, viszont fizikai igényeim nekem is vannak. Sajnos bunkó sem vagyok, sőt hajlamos vagyok igazat is mondani és mindig hoppon maradok.

A nők semmibe veszik az intellektust sőt, határozottan hátránynak érzem, amikor minden buta csodaszép lányokkal rohangál csak azért mert jól néz ki, legalább is ezt hittem sokáig, de most már kezd körvonalazódni bennem, hogy értelmi szinten is mozognak.

#férfi #nő #magány #csekély_értelmi_képesség
2015. aug. 4. 21:44
1 2 3 4
 21/38 A kérdező kommentje:

17-es: Látom nem olvastad el elégszer az eddig leírtakat: Nem igazán áll módomban válogatni, ráadásul egy próbát minden megér, elvégre úgysincs sokkal jobb dolgom.

18-as: Igen ez is majdnem igaz így, de azzal nem értek egyet, hogy az intelligencia előny, szerintem sokkal inkább hátrány.

Az ostoba jó külselyű férfi mellett szinte mindig 10/10-es nő van.

Az értelmes jó külselyű férfi mellett is előfordul, de érdekes módon ez az osztály inkább átlagosabb nőkkel jár ~6/10. De mondjuk azt, hogy ők is megtalálhatók a 10/10 mellett bőven, mert így van végül is. Viszont az egyetlen közös pont a jó külső, nem pedig az intelligencia.

2015. aug. 4. 22:27
 22/38 anonim ***** válasza:
33%
Ich spreche nur vier Sprachen fließend: ironisch, sarkastisch, zynisch und zweideutig. :D
2015. aug. 4. 22:28
 23/38 anonim ***** válasza:
7%
Egészségedre. Sok sikert az èletben ;) 28/N
2015. aug. 4. 22:28
 24/38 anonim ***** válasza:
63%

"Az ostoba jó külselyű férfi mellett szinte mindig 10/10-es nő van.

Az értelmes jó külselyű férfi mellett is előfordul, de érdekes módon ez az osztály inkább átlagosabb nőkkel jár ~6/10. De mondjuk azt, hogy ők is megtalálhatók a 10/10 mellett bőven, mert így van végül is. Viszont az egyetlen közös pont a jó külső, nem pedig az intelligencia."

Ez a kijelentésed és az emberek pontozása nem nagy intelligenciára vall. Ami neked 3/10, az másnak lehet az éteri szépség. Amúgy külseJű.

2015. aug. 4. 22:34
 25/38 A kérdező kommentje:

22-es: Das ist dann acht, weil Sie es in Deutsch und Ungarn zu tun. De hagyjuk a németet mert kezd olyan lenni a kérdés mint egy német haláltábor.

24-es: Tudtam, hogy valaki ezzel fog jönni. Az egyszerűség kedvéért mondjuk azt, hogy olyan embereket hoztam fel példának akikre általában jellemzőek ezek a számok, mert vannak bőven. Ami az egyiknek 9 a másiknak 10 ott meg merem kockáztatni, hogy nekem van épp igazam.

De a lényeget érted, csak próbálsz értelmetlen érveket felhozni...

2015. aug. 4. 22:42
 26/38 anonim ***** válasza:
60%
Ha annyira okos vagy akkor miért a párkapcsolati problémák kategóriába írtál egy randizásról szóló kérdést?
2015. aug. 4. 22:42
 27/38 anonim ***** válasza:
58%
Hagyjuk a németet? Ó. Izé. Jajj, de cuki kutyus... :D
2015. aug. 4. 22:44
 28/38 anonim ***** válasza:

bocsi, de engem is halálra untatnál ilyen témákkal.

tanulok/tanultam irodalmat, nem csak magyart, tudnék róla órákat beszélni, de nem egy randin, pláne nem az elsőn. az első randin az érdekel, hogy milyen ember akivel vagyok, meg tud-e nevettetni, udvarias-e, élőben hogy viselkedik, hogy beszél, mik azok amik kitöltik a mindennapjait (pl eljárós-e, ha igen mit csinál stb)... még az álmok meg az életcélok rendben vannak, de ez a tudományok közti kapcsolat.. te jó ég :D persze gondolom én fiatalabb vagyok nálad (21), de szerintem akkor se ilyen témákat kéne felhozni egy első randin

29/38 anonim ***** válasza:
51%
néhány alkalommal voltál randizni=minden nő buta.
 30/38 anonim ***** válasza:
És mégis az a 90% kell a pasiknak. Nahát.
2015. aug. 4. 22:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!