Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kihűlt a szerelem?
21 évesek vagyunk a barátnőmmel. Mindjárt 2 éve vagyunk együtt. Már nem várom annyira a találkozásokat, nem köt le annyira a társasága, hamarabb idegesít fel.
A baráti társaságom nagy része szingli, és kicsit irigykedve nézek rájuk. Minden hétvégén buliznak, élik az életüket szabadon. Hiányzik ez nekem is. Az iskola mellett a héten csak 2 szabad estém van, ebből egyiken találkozás van "előre látva".
Egy kis szünet nem tenne jót szerintem a kapcsolatnak. Viszont az is biztos, hogy nem találnék még egy ugyan ilyen jó, megértő, kedves, odaadó barátnőt, mint a mostani. De élni szeretném az életem, bulizni, mint a többi velem egykorú fiú. Mit tudok csinálni?
Ne haragudj de annyira nem tudlak megérteni, hogy az hihetetlen.
Mindegy a lényeg, hogy ha nem szereted ezt a lányt, akkor szakíts vele, hadd találjon hozzá való normális férfit, te meg bulizz, éld ki magad, minél több nővel próbálj ki mindent, aztán nőj fel. Hátha belőled is lehet még férfi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!