Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól van ez így?
Face? Még ott virít neki?
Ha az ágy mélyére teszi el, vagy a gépbe jó mélyre, az is zavaró lehet, de face? Adtam is volna a barátomnak, ha nem veszi le. Azt mondtam volna neki, addig nem leszek vele míg nem szabadul meg ettől az emléktől.
Előző barátommal egy hónapja már együtt voltam, amikor még a csajával közös képük mindig fent volt. Mondom vedd már le! Azt mondta: nem tudom mert nem hagyja a rendszer. Egy kis idő után gyanús volt, hogy mindig rossz a rendszer. Kitettem egy közös képet magamhoz. A csajjal akivel a képe volt, azzal távkapcsolatban volt azt tudtam, de azt mondta szakított vele. Később kiderült kimagyarázta neki a mi közös képünket, hogy én csak haver vagyok stb... s nem mert szakítani. Csak nagy nehezen, amikor szerintem a csaj dobta végül de tagadott mindent.
Na ezek után érzékenyen érintenek a volt barátnős képek és nem leszek megértő, hogy az ex képe ott virítson az enyém mellett kb.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!