Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A veszekedések és az ok nëlküli balhëk valóban ennyire mërhezi a szerelmet?

Figyelt kérdés

Pärommal 11honapja järunk,ès bevallom nem mindig tudok uralkodni ax akaratossägomon. Agy ax imdulataimon. Ès ilyenkor nagyon csùnyàm szoktam vele viselkedni.

Ö ilyenkor mindig azt mo dka,hogy amikor mërges räm ugy ërzi nem szeret.

Ës ha nem balhèznék akkor ennël sokkal jobban is tudna szeretni,de a sok vitäval lassan kiölök belöle minden ërzëst.

Szeretnèk vältoztatni,mert nagyon megijedtem a mondottaktol.

Ö azt mondta okès,legyen, prôbàljuk meg,hàtha vàltozok.

De komolyan visszaàllithatô mèg a szerelme iràntam???

Vagy ha maradt, akkor picit ërez valamit mèg?

Megijedtem ès nem akarom elvesziteni :(

2015. aug. 3. 16:40
 1/4 A kérdező kommentje:
Bocsi az eliräsokërt telorol ment
2015. aug. 3. 16:55
 2/4 anonim ***** válasza:

Ha azt mondta, probaljatok meg, akkor meg biztosan erezhet valamit.

De egyebkent igen, a veszekedesek es ok nelkuli balhek (azok plane) nagyon is kepesek tonkretenni akar a legjobb kapcsolatot is.

A tanacsom az lenne, hogy nagyon kemenyen fogd vissza az akaratossagod, szolj magadra, mielott elkezdenel balhezni.. Szamolj 10ig, ha nem segit, szamolj meg 10ig, amig le nem higgadsz..

2015. aug. 3. 17:18
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszi
2015. aug. 3. 17:27
 4/4 anonim ***** válasza:

Amikor elönt az indulat, akkor próbálj meg ellentétesen viselkedni. Pl. menj és csókold meg, vagy fogd meg a kezét és mondd, h szereted. Jobb lesz.

Nem kell mindenben igazadnak lenni.

Akkor a nő úgy fogja érezni, hogy neki oha sem lehet igaza (még ha tényleg nincs is:P).

Mondd meg neki, hogy igyekezni fogsz és akár találjatok ki egy jelzést, vagy szót, amikor azonnal véget vettek a beszélgetésnek, mielőtt elfajulna. És ezt tartsátok tiszteletben, különben semmit nem ér.

Mindig hallgasd meg, amit mondani akar, ne vágj közbe, mert akkor abból jó nem sül ki. Próbálj meg nem egóra és ö9nbecsülésre venni mindent. Mert annyit nem ér, hogy igazad legyen, de elhagyjon.

2015. aug. 6. 13:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!