Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mit gondoltok a monogám pasikról?
Figyelt kérdés
Én teljes mértékben az vagyok,de eddig csak csalódtam.
Lehet csapnom kéne a szelet több lánynak,úgy jobban érvényesülnék? Mondjuk az nem én lennék.
Annyi biztos,hogy a korosztályomba nem volt szerencsém még olyan lányhoz,aki ezt "megbecsülné",vagy értékelné...
2015. aug. 1. 21:22
11/11 anonim válasza:
Én igaz nem nő vagyok de azért leírom ahogy én látom ezt a dolgot. Engem is megcsalt a párom holott én még csak más nőre rá sem néztem a kapcsolatunk alatt. Én emberileg nem tudnék így megbántani valakit. Én is filóztam ezen hogy össze kellene feküdnöm minden féle nővel. De rájöttem hogy engem az nem elégítene ki lelkileg. Ezért nem is csinálom, szar így tényleg mondhatjuk pocsékba ment rengeteg év. De bízom benne leszek még boldog, lesz még olyan nő aki értékeli, ezt a fajta gondolkodást amit mi vallunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!