Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mit gondoltok a monogám pasikról?
Én teljes mértékben az vagyok,de eddig csak csalódtam.
Lehet csapnom kéne a szelet több lánynak,úgy jobban érvényesülnék? Mondjuk az nem én lennék.
Annyi biztos,hogy a korosztályomba nem volt szerencsém még olyan lányhoz,aki ezt "megbecsülné",vagy értékelné...
Ne sértődj meg, de ez idióta hozzáállás. Hacsak nem vagy ennyire peches szériában, valószínűleg nem mindig a lányokon múlt, valami gond veled is van. De mivel csak a monogámia jut eszedbe, ezért biztos csak ez jöhet szóba, csak ennek megváltoztatása old meg mindent, igaz? Ha egy lakótelepen felhúznak 5 házat, és mindegyik falát fehérre festik, majd a házak összedőlnek, akkor ez kizárólag a fehérre festés miatt lehet, igaz? Akkor dobni kell ki a francba az összes fehér festéket, majd zöldre festve más lesz?
Remélem érted a hasonlat lényegét.
#5 23 vagyok:)
#8 Nem,nem értem a hasonlatodat.Figyelj..én nem csak magam vettem számitásba,hanem más pasikat is,ismerős körömben is volt rá példa. Nekem az elmúlt 4 évben 2 kapcsolatom volt,mindkettő sunyi-undoritó módon hazudozott sokáig,mint utólag kiderült,és megcsalt.Nyilván nekem is van rossz tulajdonságom,de lehet beszélgetni,megpróbálni változtatni esetleg,nem az első adandó palival összebújni.
Itt emberi kapcsolatokról van szó,érzelmekről,viselkedésről,nem fehér festékről.
Ha én találnék egy nőt,aki megbecsüli azt az 1-et,akkor ha rossz tulajdonsága is van,vagy elfogadom,vagy megbeszélem vele,hogy próbáljon meg változtatni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!