Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, mit gondoltok a monogám pasikról?

Figyelt kérdés

Én teljes mértékben az vagyok,de eddig csak csalódtam.

Lehet csapnom kéne a szelet több lánynak,úgy jobban érvényesülnék? Mondjuk az nem én lennék.

Annyi biztos,hogy a korosztályomba nem volt szerencsém még olyan lányhoz,aki ezt "megbecsülné",vagy értékelné...

2015. aug. 1. 21:22
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
67%
Ha lesz komoly kapcsolatod a barátnőd biztos értékelni fogja. Szerintem még nem találtad meg az igazit,
2015. aug. 1. 21:26
 2/11 anonim ***** válasza:
85%
Minimum elvárás nálam. Szerencsére a férjemnek is vannak elvei e téren is. Ne add fel!
2015. aug. 1. 21:26
 3/11 A kérdező kommentje:
#1 már hittem azt,de amint elhittem nemsokára rá kellett jönnöm,hogy mégsem...
2015. aug. 1. 21:28
 4/11 anonim ***** válasza:
85%
Az egy tévhit, hogy a lányok azt szeretik, ha Casanovát játszol. Maradj csak ilyen és hidd el, előbb-utóbb találni fogsz megfelelő lányt. Én odavagyok a monogám pasikért, jó érzés, hogy meg lehet bízni bennük és lehet velük tervezni. :)
2015. aug. 1. 21:32
 5/11 anonim ***** válasza:
Maradj csak ilyen. Egyébként mit értesz a korosztályod alatt?
2015. aug. 1. 21:43
 6/11 anonim ***** válasza:
Én olyannal még nem találkoztam. :/
2015. aug. 1. 21:44
 7/11 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy több a p*csa, mint a normál értékrendű nő (pasiknál is hasonló az arány..), de ha normális társsal akarsz kapcsolatot, akkor csak így lesz esélyed. Majd egyszer összejön.
2015. aug. 1. 21:44
 8/11 anonim ***** válasza:
0%

Ne sértődj meg, de ez idióta hozzáállás. Hacsak nem vagy ennyire peches szériában, valószínűleg nem mindig a lányokon múlt, valami gond veled is van. De mivel csak a monogámia jut eszedbe, ezért biztos csak ez jöhet szóba, csak ennek megváltoztatása old meg mindent, igaz? Ha egy lakótelepen felhúznak 5 házat, és mindegyik falát fehérre festik, majd a házak összedőlnek, akkor ez kizárólag a fehérre festés miatt lehet, igaz? Akkor dobni kell ki a francba az összes fehér festéket, majd zöldre festve más lesz?

Remélem érted a hasonlat lényegét.

2015. aug. 1. 21:58
 9/11 A kérdező kommentje:

#5 23 vagyok:)

#8 Nem,nem értem a hasonlatodat.Figyelj..én nem csak magam vettem számitásba,hanem más pasikat is,ismerős körömben is volt rá példa. Nekem az elmúlt 4 évben 2 kapcsolatom volt,mindkettő sunyi-undoritó módon hazudozott sokáig,mint utólag kiderült,és megcsalt.Nyilván nekem is van rossz tulajdonságom,de lehet beszélgetni,megpróbálni változtatni esetleg,nem az első adandó palival összebújni.

Itt emberi kapcsolatokról van szó,érzelmekről,viselkedésről,nem fehér festékről.

Ha én találnék egy nőt,aki megbecsüli azt az 1-et,akkor ha rossz tulajdonsága is van,vagy elfogadom,vagy megbeszélem vele,hogy próbáljon meg változtatni..

2015. aug. 1. 22:09
 10/11 anonim ***** válasza:
Majd komolyodnak a korodbeli lányok is, addig élvezd ki a húszas éveidet, hamar elszalad az a 10 év. :-)
2015. aug. 1. 22:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!