Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit gondoltok az olyan pasikró...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok az olyan pasikról akik úgy bánnak-beszélnek a kedvesükkel mint egy kutyával?

Figyelt kérdés
Nemrégiben hallottam élő szóban hogy egy pasas emígyen szólt a barátnőjéhez, akit elvileg szeret: "fogd be a pofádat, te szemét!". És még folytathatnám,de alighanem az ide írogató lányoknak is lenne mesélnivalójuk...

#barátnő #tapló #helyimenőcsávó
2012. aug. 26. 17:47
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Azt hogy nem emberi, de őszintén szólva soha nem értettem, hogy hogyan lehet így bánni egy nővel, azt meg végképp nem, hogy miért marad vele a lány.
2012. aug. 26. 17:48
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Aki egy ilyennel együtt van, az ugyanolyan barom.
2012. aug. 26. 17:49
 3/15 anonim ***** válasza:
Hajjaj, mennyi barom van akkor MO-n.
2012. aug. 26. 17:54
 4/15 anonim ***** válasza:
Ezt szó szerint nehéz elhinni,de aki csak hasonló "tisztelettudó" és szeretetteljes az azt érdemelné hogy a szobájába r*hadjon élete végéig,addig sem kerül közel nőkhöz
2012. aug. 26. 17:55
 5/15 anonim ***** válasza:
74%
Az lehet,hogy a férfi nem szereti igazán,de a lány szeretheti,ha igy is vele marad, és ezt a férfi kihasználja.Ha igazán szeretünk valakit akkor bármit elnézünk neki,hogy ne veszitsük el,sztem a lány is igy van.És amúgy meg aki igy beszél egy nővel azt nem is érdemes férfinak nevezni...
2012. aug. 26. 17:57
 6/15 anonim ***** válasza:
5ös válaszoló, ezzel nem értek egyet. Ez csak egy ócska kifogás annak részéről aki a másikra támaszkodik. Ez nem szeretet, hanem szeretethiány. Én nem tudok szeretni egy olyat aki úgy beszél velem mint egy kutyával.
2012. aug. 26. 18:03
 7/15 ASOT ***** válasza:
De az a nő sem normális aki egy ilyen pasival együtt marad.
2012. aug. 26. 18:12
 8/15 anonim ***** válasza:

Persze gyökér az ilyen pasi, meg minden, de én lennék a nagyobb barom, ha ezt elviselném... Szóval nem annyira tudom sajnálni az ilyen nőket, ők választották...

21L

2012. aug. 28. 15:20
 9/15 anonim ***** válasza:
vannak ilyen nők is ;)
2012. aug. 28. 16:19
 10/15 anonim ***** válasza:
Az én környezetemben nincsenek ilyenek, ezért nemigazán van tapasztalatom ezen a téren. Azt gondolom egyébként, hogy a nő is hibás, minek van vele. Normálisan az ilyeneknek egyedül kéne lenniük, és akkor megtanulnák, hogy majd akkor kerülnek punciközelbe, ha megtanulnak normálisan, tisztelettel beszélni egy nővel. Ha egy nő mellette marad, akkor nyilván azért, mert neki ez így jó, akkor meg ki vagyok én, hogy ítélkezzek a kapcsolatuk felől, ha ők jól érzik magukat benne...
2012. szept. 14. 16:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!