Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnék ez ellen hogyan oldjam meg? Kicsit hosszú de aki tud az segítsen
ha 1 éve vagytok együtt, valaminek történnie kellett, hogy így megváltozott az anyja hozzáállása
tőle kéne megkérdezned, mi a baja veled
"elmentünk nálunk"
"nálunk jöjjön"
ezek mit jelentenek?
nálunk, Szatmárban is így használják
nem ezen kellene kiakadni, hanme a kérdésre válaszolni, ha tudtok
Először tanulj meg írni. Mi az, hogy elmentünk nálunk? Ez így azt jelenti, hogy elélveztetek nálatok... Talán elmentünk hozzánk, nem?
Egyébként a lány elmúlt már 18, oda megy, ahová akar.
hát ez minden szülőnél gond
gondolom jóval kevesebbet foglalkozik azóta velük, meg a ház körüli segítséggel a barátnőd
báár, ha heti 1 alkalomról van szó...
te semmit, ezt nekik kellene megbeszélniük
segítsen többet, mikor otthon van pl
amúgy tényleg szatmáriak vagytok?
Óóó! Azok az anyukák...az enyém sem hagy élni csak hogy én 17 éves vagyok és...2 évig volt barátom másfél év után lett kiharcolva hogy egyáltalán náluk aludhassak amikor ő aludt itt akk is másik szobában kellett aludnia :/ Most már úgy vagyok vele hogy nem kell pasi mert emiatt csak szenvedés lenne. Vannak ilyen szülők, a szerelem sokat kibír, és az őszinteség mindenek felett. Tényleg furcsa, hogy ezt egy év után kezdte el, csak van valami a háttérben.... vagy esetleg a bnőd tényleg tölthetne több időt a családdal hátha úgy jobb lesz
AntiszocNyuszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!