Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tehetnék még? (Kérdésed...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetnék még? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )

Figyelt kérdés
17 éves vagyok, és valamiért nem érdeklem a lányokat, pedig már több éve vágyok 1 barátnőre de még sosem jött össze, kezdeményeztem is már párszor, de mindig lekoptatnak, szeretném már megtudni milyen érzés az első csók stb..., pedig nem nézek ki olyan borzasztóan, sőt néhány ember szerint kifejezetten helyes vagyok, és ez a magányérzet már egyre rosszabb.Bulikba nem járok csak nagyon ritkán, de nem vagyok antiszociális.Járok emberek közé, de a lányok számára mintha láthatatlan lennék.
2011. okt. 6. 16:42
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Akik szerint helyes vagy azokkal mi van?
2011. okt. 6. 16:44
 2/5 A kérdező kommentje:
Azoknak már van barátjuk. :D
2011. okt. 6. 16:45
 3/5 A kérdező kommentje:
De legtöbbjük csak barátként tekint rám, nem férfiként.
2011. okt. 6. 16:46
 4/5 anonim ***** válasza:
próbálj meg újj embereket megismerni szerintem....
2011. okt. 12. 20:05
 5/5 anonim ***** válasza:

Ez azért van,mert nem velem kezdtél..:P

Komolyra fordítva a szót:

Kezdeményezz mindenképp,nagyon sok lány úgy gondolja,hogy a pasik dolga kezdeni.Én is.:)

Biztos megtalálod Ő-t,mindenki talál valakit.

16/L

2011. okt. 12. 21:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!