Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mire gondolnátok ebben a helyzetben? Elhinnétek a magyarázatot? Szerintetek megcsal?
A barátom fiókjában volt 3 koton még pár hónapja, még akkor vette őket amikor nem voltunk együtt. Néhány napja eszembe jutott, hogy megnézzem. Már csak 1 darab volt, és egy üres doboz (nem ugyanaz a fajta). Rákérdeztem, azt mondta keresett valamit a fiókban, a kezébe került és kidobta őket mert úgysincs rájuk szükség (én szedek fogamzásgátlót).
Ezt elég nehezen tudom elhinni, mert akkor kidobta volna mindet. Ti mire gondolnátok ilyen helyzetben?
Előző kapcsolat lezárva teljesen, ex letiltva mindenhonnan (hívások, sms, email, skype, facebook...), mert nem volt nyugtom tőle, bizonygatta hogy nekem ő az igazi, úgysem találok jobbat nála...
Közben megismertem valakit, május közepe óta együtt vagyunk, egyelőre távkapcsolat, de remélem már nem sokáig, addig pedig megpróbálunk a lehető legtöbbször találkozni.
Vele nincsenek kérdőjelek, 100%-ban meg tudok benne bízni, minden szempontból tökéletes, olyan, mintha rá vártam volna egész életemben. Ismeri az előzményeket, mindent megtesz, hogy elő ne fordulhasson olyan, ami miatt kételkedhetnék benne. Egyszerűen imádom. Nem is gondoltam volna korábban, hogy lehet valakit ennyire szeretni.
Mesélj, mi újság veled?
Együtt vagy még a pároddal tavaly május óta? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!